torstai 25. huhtikuuta 2013

Kouluilua ja estekisoja...

Jos nyt vaikka tehtäisiin lopullisesti loppu tälle blogin hiljaiselolle! Pahoittelen etten ole muutamaan viikkoon käynyt kirjoittelemassa mitään, mutta syynä on lähinnä ollut ajanpuute, stressi ja muutenkin intoni kirjottamiseen lopahti hetkeksi kokonaan. Koitan nyt kummiskin ryhdistäytyä ja jatkaa tämän blogin kirjoitusta n. kerta viikkoon, kesän tullessa toivon mukaan usemminkin.

Noh, mitäs tällä aikaa on tapahtunut. Olen käynyt Jerryllä pari kertaa tunnilla ja kerran estekisoissa, joista kerron lisää postauksen lopussa. Alkuun laittelen videot ja kuvat koulutunneilta. Muuta en niistä tähän postaukseen kerro, sillä en tosiaan muista mitä tehtiin ja niin edespäin, kuvat ja videot kertokoon teille kaiken.

KOULUTUNTI 6.4.2013









KOULUTUNTI 20.4.2013





En voi muuta kuin hymyssä suin katsella noiden tuntien videoita ja kuvia. Kerrankin näyttää siltä että tehty työ on tuottanut kunnolla tulosta! :')

Sitten niihin estekisoisin. Pääasiassa ne menivät ihan jees, mentiin radat 40cm ja 60cm ja molemmissa tuloksena 4vp. Jerry vähän sikaili ja itse en ollut tarpeeksi skarppina, niin otettiin molemmilla radoilla yksi kielto. Muuten poni oli energinen ja hyppäs hyvin! :) Tästä jatketaa kohti uusia kisoja.










11 kommenttia:

  1. toi 40cm 5. esteeltä otettu kuva on tosi hyvä, sun asento on tosi hyvä, jalka ja katse oikein eikä myötäys oo ylimyötäys, vaan just hyvä:)
    ootte hyvin kehittyny molemmat! :) tsemppii vaan tulevaisuuteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaws, kiitos Katriina :')) ♥ Kiva jos oot sitä mielt!

      Poista
  2. Jerry on kyllä ketterä kun menee tosi hyvin nuo kaarteet kovemmassakin vauhdissa! Kiva postaus ja hienosti meni kisat!:)

    VastaaPoista
  3. eniten mä ihailen tota et miten sä saat aina jerryn askeleet sovitettua esteelle ku esteelle, ja sun asentos on kans mahtava, vau...
    mikä kateus? missä? ;D

    VastaaPoista
  4. miksi meet jerryllä 40 cm? omitko sen kahteen luokkaan siksi, ettei sille tulisi sun lisäksi kuin yksi muu ratsastaja? kun silloin koulukisoissaki menit jonku raviohjelman.... jerry ois hyvä jolleki pienelle ratsastajalle kisoihin mutta ei ku sä omit sen, miettisit joskus muitaki ku itteäs! oon varma että et hyväksy tätä kommenttia mutta ainaki luit sen, toivottavasti sait jotain ajateltavaa.. toivoisin tosin että hyväksyisit ja kertoisit vastauksen että miksi meet noita pikkuluokkia, jos et vastaa nii oletan että se on toi syy jonka kerroin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syy ei ole se, että omisin ponin. Olen monellekkin pienemmälle sanonut että musta ois kiva jos nekin kisais Jerryllä ja ehdottanut sitä useammallekkin, mut ei vain kelpaa. Mut Jerryssä on sekin että se osaa kisoissa (varsinkin estekisoissa) heittäytyä niin holtittomaksi ja pukittelevaks kakaraks että se sais pienemmät ja kokemattomammat alas sieltä. Ei tietenkään aina, mutta viime aikoina pienempiä on tipahdellut Jerryltä.
      Ja syy miksi olen kisannut ns. pikkuluokkia on se, että no ensinnäkin tykkään mennä 2 luokkaa kisoissa, koska jos ensimmäinen luokka menee penkin alle, ois aina toinen luokka jossa voi parantaa :) Koulukisoissa menin sen takia C'n lisäksi ravin, koska muita luokkia ei ollut (olisin mennyt B'n jos se olisi ollut) ja estekisoissa menin sen takia 40cm, koska toinen vaihtoehto olisi olluy 80cm ja sitä en halunnut lähteä menemään näin vähäisen treenauksen takia.
      Toivottavasti ymmärsit minun pointtini :) Tarkoitus ei ole omia ponia muilta, sillä usko tai älä minusta on kiva että muutkin menevät sillä kisoja. Esim. koulukisat maaliskuussa, niissäkin 2 muuta ratsastajaa meni lisäkseni Jerryllä ja valitinko siitä? En. :)
      Tulevissakin kiviharjun seurakisoissa tulen menemään vain yhden luokan Jerryllä, mikäli tulen samoihin kisoihin Vikillä. Muuten toivoisin saavani mennä Jerryllä 2 luokkaa, joka ei tietenkään ole välttämätöntä.
      Toivottavasti et syyllistä minua tai pidä tätä äärimmäisen tyhmänä, mutta yksinkertainen syy on se että haluan 2 yritystä! :)

      - Kiitos paljon kuitenkin kommentistasi, kiva että joku halusi selkoa tähänkin asiaan. - Olen puhunut

      Poista
    2. Mutta voisit myös miettiä sitä, että tarviiko mennä sitä kahta luokkaa pakolla, jos toinen luokka on sellainen, johon et tasoltasi kuulu. Liian usein näkee ratsukoita jotka osallistuvat pieniin luokkiin ja vievät oikeasti sen tasoisilta ratsukoilta mahdollisuudet voittoon/sijoitukseen. Kerta työkin ootte sitä 80cm kisannu (ihan sama millä tuloksilla) voisit jynssätä niitä omantasosia luokkias. (60cm^)
      2 yritystä ei nyt oo hirveen hyvä perustelu sille, että meet 40cm luokkia, anteeks vaa. Omasta mielestäni! Sori, oli pakko.

      Poista
    3. No se on sinun mielipiteesi. Mutta esim. viime kerralla 40cm'ssä ei viety kenenkään mahdollisuuksia. Ja kaiken lisäksi ei olla sitten viime vuoden Jerryn kanssa päästy puhtaasti mitään rataa estekisoissa, ja oma varmuutenikin on esteillä tällä hetkellä Jerryn kanssa aika matalalla. Luotan kyllä että poni hyppää, mutta en itse ratsasta sitä tarpeeksi tarkasti. Ja yritän myös saada omaa istuntaanikin ja tekniikkaa paremmaksi joka onnistuu paremmin pikkuesteillä. Toki tätä olisi parempi harjoitella tunneilla, mutta henkilökohtaisista ja ajallisista syistäni pystyn käymään estetunneilla pääasiassa kesäisin.
      Mutta kiitos taas kommentistasi. On mukavaa että ihmiset kertovat mitä mieltä ovat, mutta tämmöiset kommentit olisi hyvä kirjoittaa omalla nimellä..
      ^Tästä syystä laitan anonyymieston päälle :)

      Poista
    4. Tiia kyl varmaa ihan ite päättää mitä tekee, älä kommentoi jos ei oo mitää järkevää sanomista ! (: mut hyvi meette ! (:

      Poista