maanantai 29. huhtikuuta 2013

"näen silmissäin vuotavan kyyneleen"

Hei kaikki rakkaat ja ei niin rakkaat lukijani. Alan pikku hiljaa huomaamaan ettei tästä tuu yhtään mitään. En jaksa ees yrittää enää panostaa tähän blogiin. Ja syitäkin mulla tähän on, toivottavasti saan purettuani ajatukset edes jotenkin tähän näin ja siten ettette tuomitsisi minua tai haukkuisi syvemmälle suohon.

1) Te jotka olette tulleet kyselemään postauksista ja siitä onko blogi kuollut ym. voitte alkaa miettiä onko musta tosiaan kiva kirjoittaa tätä blogia, jos aina kun avaan bloggerin - katson julkaisua odottavat kommentit - löydän sieltä paljon haukkuija kaikesta ja siitä että unohdan Jerryn jne.

2) Tämä asia oikeastaan tuli tuossa ylenpänä. Eli siis se, että saan lähes päivittäin kommenttia jossa tekojani arvostellaan ja saan kuulla moitteitani siitä että en osaa ratsastaa ja olen kuulemma maailman itsekkäin ihminen ja kaikkea.

3) Mulla ei ole joka päivä heti ratsastuksen jälkee aikaa kirjoittaa, ja jos kirjoitan sen vasta muutamaa päivää myöhemmin saan kuulla siitäkin valituksia..

Aluksi tämän blogin kirjoittaminen oli todella mukavaa, sain paljon kehittävää kommenttia, missä kerrottiin virheistä asialliseen eikä haukkuvaan tyyliin. En tosiaan tiedä mitä oon tehny ihmisille, että oon saanu näinkin paljon paskaa päälleni? En voi miellyttää kaikkia sehän on ihan selvä.

Myönnän etten ole myöskään maailman paras ratsastaja, mutta koitan kovasti tehdä sen eteen töitä että pystyisin kehittymään, mutta siitäkin menee pikkuhiljaa into, jos aina kuvia ja videoita lisätessä saa vain haukkuja ja kritiikkiä. Rakentavaa palautetta saa ja pitääkin antaa, mutta se on ihan eri asia kuin haukkua suoraan "vittu sä et kyllä osaa mitään" tai jtn.

Eikai mulla oo enää tähän mitään sanottavaa. En ole vielä lyönyt lukkoon sitä lopetanko vai en, se riippuu ihan teistä? KERTOKAA onko mulla mitään järkeä kirjoittaa tätä. Voisin tietty estää kommentit ym. kokonaan jolloin kirjoittelisin tätä ns. omaksi ilokseni mutta onko siinäkään mitään järkeä..?

Kommetoikaa mitä mieltä olette! HUOM! Anonyymit eivät pysty kommentoimaan, joten jos et omista tiliä ja haluat minulle jotain sanoa voit laittaa viestiä: tiiahei-@hotmail.com

"se päättymätön tarina..."

37 kommenttia:

  1. Joo-o..

    Anonyymit niiku kaikki muutkin vois koittaa asettuu sun asemaa ja miettii miltä ne haukut tuntuu,saa mielen aika maahan vaik kuinka yrittää olla välittämättä ja et sä mitenkään jerryä oo unohtamassa.
    Ihan kysyn kaikilta jotka sattuu lukeen et MITEN muka tiia jerryä unohtamassa on,tietty se panostaa vikiinkii,koska nyt on kans sopivan kokonen hevonen minkä kaa pääsee viel kehittyy pidemmälle ja ei jerry näytä kyllä kärsivän siitä jos tiia ei jumalauta käy joka päivä sitä silittelemässä ja kattomassa..? opetelkaa sanomaa asianne rakentavasti,koska KUKAAN EI OLE TÄYDELLINEN,ette tekään !

    olen asiani sanonut,kiitos♥

    VastaaPoista
  2. must sun blogii on just kiva lukee :)!

    VastaaPoista
  3. Kyllä mä ainakin uskon että noi paskakommentit loppuu kun poistit anonyymeiltä kommentointioikeudun.. Koska harvalla on pokkaa tulla omalla naamalla haukkumaan. Saattaahan se toki vähän vähentää myös 'hyviä' kommentteja mutta se on varmaan pienempi paha?
    Ja itte oon sitä mieltä että älä lopeta kirjottamista, mutta se on sun päätös sit, koska jos sulle tulee vaan pahaa mieltä koko blogista niin eipähän siinä sillo mitään järkeäkään oo.
    Tsemppiä, ja muista et paskaa puhuu ne joit vituttaa olla huonompi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm tottaa.. Kattoo nyt kehtaaks noit tulla viel nalkuttamaa omalla naamallaa ;)
      Kiitti Emma, oot tääysin oikeessa!

      Poista
  4. älä ainakaa lopeta! sun ja jerryn kuulumsia on kiva lukee, ja ei se mua ainakaan yhtään haittaa jos kirjotat tunnista vaikka muutama päivä sen jälkeen. Ei sen pitäs olla kenellekkään mikään kauhee ongelma. Ja kylhän sä osaat ratsastaa,usta tos haukkumisessa ei oo mitään järkeä. asiansa voi kyllä sanoa ihan ilman haukkumista.

    VastaaPoista
  5. No et todellakaan lopeta, teijän kehittymistä on ihana seurata ja oot just ihan sairaan hyvä menee Jerryl :D Sen tietää ku ite on menny Jerryllä pari kertaa, että ei se kuitenkaa mikään helppo oo ja sä meet sillä kuitenki tosi kivasti. Älä välitä anonyymeistä, ne on vaan kateellisia ja suurin osa tuskin edes tietää millanen Jerry on ratsastaa. Itehän en osannu ollenkaa ku oravamiesleirillä sillä menin. :::D Mut ei kaikki voi olla täydellisiä! Eikä blogin kirjottaminen oo elämän pääasia, vois ihmiset ymmärtää että on olemassa muutakin elämää ku bloggaaminen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Jerry ei tosiaan oo helpoimmasta päästä. Kaikki vaan olettaa et se on automaatti poni, koska eihän äärettömän söpö poni voi olla samalla vaikee ratsastaa? ;)
      Kiitos paljon kommentistasi ♥♥

      Poista
  6. mua alko naurattaa ku luin niitten kaikkien anojen kommentteja :DDD en tajua, miten ihmiset voi olla niin itsekkäitä. Miten muka oisin hylkäämäs jerryn :D en usko et se ikävään kuolee jos et oo senkans joka päivä, kyseessähän on kumminki vain tuntsari :D Ja kai sä oot enemmän vikinkans ku oot senkans vasta alottanu ja se kumminki on sulle sopivan iso ja senkans pääsisit just kehittyy niinku nea sano, ja paljoako se noitten anojen peppua kutittaa jos oot vikinkans enemmän ku jerryn, ku en usko et ne noit kumpaakaa tuntee :d Ja musta oot just tosi hyvä ratsastaa :) vaikka kaikilta löytyy virheitä. Älä suotta tätä blogia poista :) tää on just hyvä! Ja saa nähä kuinka moni ano tulee tähän postaukseen kirjottamaan mitään omalla nimellään, taisit pistää niille jauhot suuhun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi :) Täysin totta tuo kaikki mitä sanoit ;) Tuskinpa kukaan enää uskaltaa mitään tulla sanomaan, mutta pakko myöntää etten voi kuin nostaa hattua sille joka uskaltaa vastaavaa tulla sanomaan omalla nimellään! :D

      Poista
  7. Oot hyvä ratsastaja jonka takoi moni on kateellinen ja sen takia haukkuu ja älä missään nimes lopeta tätä sun ja Jerryn blogii!! Moni on myös kateellinen koska jerry luottaa sinuun niin paljo. :)
    Ja kaiken lisäksi ootte niin hyvä pari<3
    Terveisin: Ada T

    VastaaPoista
  8. Moni on kateellinen koska osaat ratsastaa,luotatte Jerryn kanssa toisiinne niin paljon,ja ÄLÄ missään nimessä lopeta tätä blogia minusta on ainakin aivan ihana lukea sinun ja Jerryn kuulumisia,Jerry kulkee sinun altasi niiiiiiiiiiin kauniisti ja kaiken kukkuraksi olette niin ihana ja hieno pari<3
    Terveisin:Ada T

    VastaaPoista
  9. tiia et todellakaan lopeta sun blogion yks parhasita ja oot hyvä ratsastaja :)!

    VastaaPoista
  10. Eet lopeta;) En lue su blogia kauheesti, mut moni lukee ja musta tuntuu, et moni haluaa sun myös jatkavan:) Niistä anonyymeistä monet ovat myös kehujia vaikkei usein siltä tunnukkaan:). Musta ainakin on kiva kattoo ku sä ratsastat Jerryllä, koska mä ään et se luottaa suhun. Jotkut on myös kateellisia et voit ratsastaa kahdella hevosella:) Ei kannata lopettaa haukkujien takia välillä voi olla itsekäskin;) Mun sanoin MÄ EN HALUU, ETTÄ SÄ LOPETAT!! MÄ HALUUN LUKEE SUN BLOGIAS ENEMMÄN!!!!!!

    VastaaPoista
  11. Älä poista tät blogia tää on tosi hyvä ja sä ratsastat hyvin ne on vaa kateellisii jotka haukkuu ja ne on tosi tyhmii enkä usko et ne enää tulee omalla nimellään kommentoimaan jotain sellasta mut älä lopeta tän blogin kirjottamist sä oot Jerryn kaa niin hyvä pari ja teiän kuulumisii on kiva seurata!!!!

    VastaaPoista
  12. Älä lopeta! ei tarvii välittää vaikka jotkut on semmosia ne on vaa kateellisia.. Mutjoo oot just hyvä ratsastaa ja sovitte hyvin Jerryn kaa yhtee jote teiä kuulumisii on huippukiva lukee ! <3 & sun varsutepostaukset on ihanii<3

    VastaaPoista
  13. Älä ainaskaan lopeta bloggaamista! Ite ainaski tykkään tosi paljon blogistasi!:) Jos haluat eroon blogista, pidä mielummin tauko ja jatka sitten kun siltä tuntuu!:D
    Itse tykkään tosi paljon seurata sinun ja Jerryn kuulumisia ja katsonkin aina kaikki videot, luen postaukset ymm!:)

    VastaaPoista
  14. No et todellakaa lopeta :(
    Sä ite tiedät, ja muut tietää, että sä saat Jerryn liikkumaan ihan älyttömän hyvin. Tän lisäks teil on aito luottamussuhde ja sovitte toisillenne täydellisesti. Ne kateelliset idiootit jotka sua haukkuu täällä haluu vaan kokea saman kun sä ja Jerry. Te ootte ihan mahtava pari ja sä oot itseasias ainoa joka saa Jerryn näyttämään parhaat puolensa. Tääl hevosmaailmas on niin paljon niitä kateellisia idiootteja joilla ei oo muuta elämää kun haukkua toisia, ja niitten mielipiteitä ei todellakaan kannata kuunnella. Kukaa ei oo täydellinen, mut sä ja Jerry ootte tosi lähellä sitä, ja teiän kehittymistä on kiva seurata tän blogin välityksel! <3 :)

    VastaaPoista
  15. Älä lopeta! Sun blogisi on yksi lemppareistani! On kiva lukea mitä sinulle ja Jerrylle kuuluu:)

    VastaaPoista
  16. moi!

    Ollaan menossa kaverin kans tuonne ecu talleille ensimmäistä kertaa leirille,ja haluttais kysellä sulta vähän paikasta, otatko yhteyttä sonjaparkkinenn@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! :)
      Otan yhteyttä kuluvan viikon aikana, jos ei ala kuulua niin laita mulle säpöä :)

      Poista
  17. Älä lopeta! Sun blogi on yksi parhaista heppa blogeista mitä luen! :) Mun mielestä oot hyvä ratsastaa ja sähän kehityt kokoajan.Ei se maailmaa kaada jos ei ole aikaa postailla,pääasia on että kitjoitat edes joskus.Teidän tarina ei pääty koskaa! Se on aina sun sydämmessä! :) Ps.sori kirjotusvirheet yritin korjata mahdollisimman paljon,mutta olen kännykällä :D

    VastaaPoista
  18. Ihana blogi. Voisitko kattoo miunkin blogin?
    anskunlife.blogspot.fi

    VastaaPoista
  19. Älä lopeta ikinä!! Tää blogi on hyvä! !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
    .:)

    VastaaPoista