tiistai 18. syyskuuta 2012

Kouluilua, sairastelua, hyppelyä...

Taas tämä kirjoittaminen unohtunut... Mikäköhän ihme muhun on mennyt. Anteeksi te rakkaat lukijat etten ole kovin aktiivinen kirjoittaja. Mutta herranjumala, postaustahti harvenee ja lukijat lisääntyy? Jo 71 lukijaa :oo KIITOS kaikille <3 ootte kyllä ihania! :')

Mutta siis kerrotaanpa teille ensin pari viikkoa sitten olleesta koulutunnista. Tuntihan oli siis lauantaina 8.9.12. Menin siis Jerryllä. Aluksi aattelin että meen ilman raippaa ja kannuksia ja kattoo miten se poni toimii. No eihän se oikee liikkunu minnekkä saati tehny pohkeenväistöö ku en saanu takajalkoi toimimaa. Otin sit pitkän raipan siihen avuks nii jo alko toimimaan! :)

Ensin siis ravailtiin kevyttä ravia ja tehtiin ympyrällä pohkeenväistöä. Itse en oikein ollut nopea ja terävä joten pohkeenväistöt ei oikein onnistuneet. Poni kuitenkin tuntui hirmu rennolta ja todella hyvältä ratsastaa. :)
Laukkatehtävänä meillä oli vastalaukat. Eipä mulla oo tästä oikeesti ihmeellist kerrottavaa. Jerry oli niin super ettei tää tuottanu mitään ongelmaa. Tää tunti oli muutenki niin kiva ja meni hyvin et mitä siit turhaa höpöttämään.

Videokoostetunnista:

Ja sitten muutama kuva tästä tunnista. :) Kuvat (c) Tiia H.









Ja sitten hieman surullisempiin asioihin, joissa ei kyllä enää ole mitään ihmeellistä. Eli siis mun saamien tietojen mukaan Jerry lomaili koko viime viikon jalassa olevan haavansa vuoksi. Joku oli ilmeisesti potkaissut ponia jalkaan jolloin siihen tuli haava ja jalkaa aristi. Tänään Jerry oli kuitenkin ollut jo talutustunneilla joten ihan hyvin poni näyttää taas toimivan! :))

Luonnollisestikkaan en viime viikonloppuna päässyt Jerryllä menemään saikkuilun vuoksi, joten sekä lauantaina (koulua) että sunnuntaina (esteitä) ratsunani toimi suokki ruuna Jallu :) Normaalisti en kirjoittaisi näistä tunneista yhtikäs mitään, mutta mä oikeesti tykästyin Jalluun joten pakko mun on jotain kirjoittaa :)))!

Eli lauantailta ei valitettavasti ole minkään näköistä matskua mutta siis mentiin paljon pohkeenväistöjä ja itsenäistä laukkatyöskentelyä ja voin sanoa että heppa oli HIENO! :) Se meni tosi kivasti, ihan kuulolla ja ajoittain alkoi myötäämään jo hyvin niskastaankin. 

Sunnuntaina meillä oli siis estetreeniit. Korkeus oli aika matala, ihan vian 70-85cm korkuisia hypeltiin :) Aluksi toki matalempaakin. Jallu meni tosi kivasti. Mitä nyt vähän sähelsi, syynä tosin se etten aina muistanut joka välissä rauhoittaa puolipidätteillä ja koota hevosta. Puomeja tuli aika runsaasti alas, muttei kielletty kertaakaan, josta oon tosi ilonen! :)

Sitten vielä vähän videota ja kuvia ko. hyppykerrasta

Tykkäilen todella mun istunnast! :) Näyttää jotenki tosi kivalle ja siistille. Mielipiteitä?


Jallu ♥

Tässäki tykkään suht. paljon istunnastani.
Ja nyt loppuun voisin hiukan kertoa asiasta jonka suhteen oon ollut suht. hiljassa enkä oo siitä puhunut kuin luotettavien ystävien kanssa. Eli siis tämä kisareissu Viroon, josta joskus puhuin on siis toteutumasta ja ne kisathan olisivat jo tämän viikon sunnuntaina :)

Ja siis minä ja 3 muuta ratsastajaa kiviharjustahan sinne lähdetään kisaamaan. Viron hevosilla mennään, joten saas nähdä millaiset kopukat meitä odottelee. Mutta siis lähtö ois perjantaina toosi aikasi aamulla ja suomeenhan me palataankin sunnuntai illalla :)

Itse en laita minkäännäköisiä tavoitteita itselleni. Menen sinne, teen parhaani, katotaan mihin taidot riittää :) Niin siis ja mehän hyppäämme luokat 70 & 90cm. Monille ei ees elämän aikana tarjoudu koskaan tilaisuutta päässä kisoihin ulkomaille, joten olisin täysin hullu jos jättäisin tämmösen tilaisuuden käyttämättä!

Mutta eiköhän tämä postaus ollut tässä :)! Palaillaan varmaan asiaan viron matkan jälkeen...

2 kommenttia:

  1. Se Viro-postaus ei näy, ainakaan mulle , jos saat asian korjattua jotenkin ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sen ei kuulukka näkyä :D Julkaisin sen vahingossa liian aikaisi joten palautin sen luonnokseks :D

      Poista