maanantai 27. elokuuta 2012

Pari tuntikoostetta & paaaljon infousta! (+ uusi video)

Nonni, eli nyt tällä postauksella laitan koko blogin niin ajan tasalle, kuin vaan voi aj tän postauksen jälkeen en palaa enää vanhoihin tunteihin yms, vaan keskityn kokonaan uusiin postauksiin, niiden laatuun ja pituuteen jne.

Aluksi laitan teille tähän monta viikkoa sitten olleet tunnit videoiden muodossa. Enenpää en näistä tunneista kerro, sillä en itsekkään muista niistä oikein muuta paitsi että olin hirmu tyytyväinen molempiin tunteihin (sekä este- että koulu :) ). Pidemmittä löpinöittä laitan koosteet näkyviin!

Estetunti 6.8.2012

Koulutunti 18.8.2012

Seuraavaksi voisin ilmoittaa teille tulevista estekisoistamme. Tämän viikon sunnuntaina, eli 2.9. ois mun tarkotus mennä Jerryn kanssa taas ihan vaan kiviharjun omiin seuraestekisoihin. Hyppäämme samat luokat kuin tookokuussa, eli 60cm & 80cm.

Tällä kertaa en todellakaan lähde tavoittelemaan voittoa! Ne mun ja Jerryn viime estekisat oli niin kova kolaus, ku mokattiin molemmat radat nii nyt lähen tavoittelemaan vaan siistiä ja tasaista rataa. Pudotuksista en niinkään varmaan välitä mutta pääasia ois ettei kieltoja tulis kummassakaan.

Uskon että 60cm meillä menee varmasti ihan perushyvin, ku ei se meille tunneilla oo ainakaa pitkii aikoihi tuottanu minkää näköistä ongelmaa, joten toivotaan ettei nyttenkään tuota. Mutta tuo 80cm... Tämähän tulee siis olemaan ''vasta'' toinen kerta kun Jerryllä kisataan noinkin korkeaa luokkaa, joten tänne laittaisin tavoitteeksi sen et tehtäisiin vain tasaisen varma suoritus, ei muuta. :) Paineitahan ei toki nosta se että tuossa 80cm luokassa karsitaan ne ratsastajat jotka pääsevät kisaamaan Viroon syyskuun lopulla :D Itseasiassa mulle on ihan yks ja sama pääsenkö vai enkö :P

Tässä taitaakin olla kaikki noista kisoista. Mutta joku tulee kuitenkin kysymään että mitkä kamat laitan Jerrylle kisoihin, joten vastaan nyt siihenkin tässä jo. Elikkä laitan Jerrylle ne samat vaaleansiniset kamat, mitkä sillä oli toukokuussa :) Ja itse puen päälle valkoiset ratsastushousut, sinisen puolipitkä hihaisen, valkoiset hanskat, mustan kypärän, mustat saappaat ja ehkä mustan turvaliivin sekä 15mm pallopäiset kannukset.


Kisasuitset :)
Oma kisapaita :P
Sitten ajattelin informoida teitäkin uudesta videostani, jonka tein joskus viime viikolla :) Laitan tähän ensin sen videon ja sitten tuolla alempana on tarkemmin kerrottu videosta.


Elikkä siis, juu kyllä tiedän että tuo musiikki ja nuo sanat ovat niin kulutetut, kuin vain olla voivat, mutta eihän anneta sen haitata? :) Mulle tuli nyt vaan hirvee inspis tehä tällänen video tähännäin.

Eli siis video on oikeesti tehty tunteella, ja koska tuo poni merkitsee mulle ihan hirveesti niin tuli kyllä tunteet pintaan tätä tehdessä. En vain voi käsittää miten jostain tuntiponista voi välittää näin hirveän paljon.. No Jerry on vaan paras niin miksipä ei :3

Video ei todellakaan ole taaskaan mikään editoinnin taidonnäyte, koska elokuvatyökalulla ei vaan kertakaikkiaan hirmu hienoja videoita saa tekemälläkään. Mutta sanokaa toki mielipiteenne :)

Loppuun vielä kerron ehkä maailman epäoleellisimman ja tyhmimmän asian koko tässä postauksessa :D Eli siis ostimpa tossa yks päivä kangastusseja ja pari halpaa t-paitaa ja aloin vähän koristelemaan niitä tuloksena tämä:




Minulla ei oo harmainta aavistustakaan tuunko koskaan noita paitoja käyttämään, sillä ne epäonnistuivat aikan kivasti :D Mutta tuo Kleiner-paita saattaa joskus löytyä minunkin päältä sillä siitä tuli jopa ihan siedettävä :) Tuohon Jerry-paitaan voisin yrittää kehitellä vielä jotain lisää :))

Mutta nyt tämä postaus saa luvan olla tässä. Palailen taas tänne kirjoittelemaan ehkä sunnuntaina? :) Ken tietää...

2 kommenttia:

  1. teit varmaan ton videon viime viikolla, etkä ensiviikolla ? :D mut kiva postaus !

    VastaaPoista