sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Estetunti 19.10.2012 + HIHS ostokset :)

Jälleempä estetunnilla Jerryn kanssa. En jaksa tästä tunnista kirjottaa nyt mitään ihmeempii ku oon hirveen väsyny tän päiväisen HIHS reissun jäljiltä. Mutta siis ei tehty tunnilla mtn iheempiä. Normi alkuverkka, poni toimi ihan hirveen hirveen kivasti ja pakko myöntää etten ees huomannu ettei mul ollu kannuksii jalassa, totta pyuhuen totesin vast nytte ekan kerran et ponihan meni alku verkan täydellisesti.

Sitten alotettiin hyppääminen ihan pikku ristikoilt, suju tooositosi hvyin! Sitten lisättiin ristikkoihin yksi okseri ja pysty joka sujui matalampana (n. 60-70cm) tosi tosi hyvin. Tästä ei valitettavasti ole videota, mut poni meni tän tosi hyvin (:

Sitten okseri nousikin n. 85cm korkuiseksi, jolloin itselle tuli epävarmuus joka tarttui poniikin. Sitten poni siinä hetken sikaili ja tässä vaiheessa totesin et kannukset ois ollu ihan viisaat. No kiellettiin se okseri ensin pari krt, jonka jälkeen laura laski toista päätä alaspäin. Luulin tämänkin jälkeen että poni kieltää, mutta ei, sehän hyppäsi! Jäin hirveesti jälkee mut poni hoiti homman kotiin.

Pyysin saada tulla okserin vielä ns. tasaisena. Kiellettiin jälleen kunnes lopulta päästiin sen yli puhtaasti! :) Poni oli hieno! Loppuun vielä video ja kuvia, joiden laatu ei ole mitään suurinta huutoa...

 











Ja loppuun vielä haluan esitellä teille HIHS'istä ostamani jutut Jerrylle (: Mukaan ei tarttunut kuin siis satulahuopa Kleiner-brodeerauksella ja toiset kisasuitset, mut silti näihin meni vähän vajaa 100e, niin siis mitenniin käytän rahaa tuntiponiin. :D Mut sehän ei taaskaan oo teidän rahapussista pois ;)

Rakastan <3

6 kommenttia:

  1. Hieno toi huopa!! Ja hyppäät Jerryl ssssaaaiiirrraaannn hyvin!! : DD

    VastaaPoista
  2. Hyppäät Jerrylla tosi hyvin:)

    VastaaPoista
  3. näyttää kivalta noi Jerryn hypyt näis kuvis:Dja oot tosi hyva ratsastmaaan

    VastaaPoista