sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Koulu/puomitunti 3.11.2012

Anteeks anteeks anteeks... Taas parin viikon pituin postailu tauko, mut mul ei oo oikeesti ollut mitään mistä kirjottaa, koska mulla oli myös parin vk pituinen tauko etten käynyt moikkaamassa ponia ollenkaan omien menojeni takia :(( Koitan nyt täst lähtien postailla vähän useemmin ja välttää näit järkyttävän pitusia taukoja. Mutta siis siirrytääs nyt eiliseen.

Jälleen tallilla tunnilla ja tottakai menin Jerryllä. Tallilla ei oikeestaan tapahtunut mitään ihmeempiä ennen tuntiani. Jerry oli minun tuntiani edeltävillä tunneilla, joten en saanut edes harjata/laittaa sitä ponia kuntoon. Katselin siinä sitten niitä tunteja ja lähinnä katsoin kuitenkin sitä miten Jerry niillä ratsastajilla meni. Ei siitä kuitenkaan sen enempää..

Kun tuntini alkoi otin Jerryltä satulan pois ja hyppäsin selkään. Ensin käveltiin ihan normaalisti alkukäynnit ja sitten alettiin ravailemaan kevyttä ravia. Minäkin siis kevensin, jonka takia videolta katsottuna jalkani heiluu äärettömän ruman näköisesti puolelta toiselle, pahoittelut siitä!

Jerry toimi alku verkassa tosi kivasti. Ravas omalla moottorilla ja taipu ja haki useaan otteeseen myös itseään rennompaan muotoon eteenalas. Vaikka eihän tämäkään muoto ollut lähelläkään täydellistä, oli sekin jotain verrattuna siihen että vuosi sitten poni kulki ihan koko ajan jatkuvasti pää taivaissa.

Raviverkkailun jälkeen alettiin ensin tulla ravipuomeja keventäen ja sen jälkeen kevyessä istunnassa. Tää oli hirmu helppoo ja yksinkertasta mulle sekä ponille joten en tästä jaksa hirveesti kertoo. Loppuu tehtii viel parit laukkaympyrät ja parikertaa laukattii pitkällä sivulla olevat puomit.


Mulle jäi itellee sillee aika huono fiilis tunnist ku toi oli niin äärettömän helppo tunti eikä oikeesti ehitty tehä juurikaan mitään. Laukkaakaan ei otettu muutaku ne parit ympyrät ja pitkät sivut, jipii... Se on tää ku nois kivarin tunneis ei lauantaisin oo minkää näkösiä tasoryhmiä näköjää... Mut poni meni tän tunnin ihan huippu superisti, siihen en voi muuta ku olla äärettömän ylpee ♥

Yritän nyt ens viikon aikana kirjottaa jonkun näköistä kisatavoite postausta noihin 18.11 oleviin seuramestaruuksiin jossa siis mennään esteitä ja koulua samana päivänä, mutta siitä lisää toisella kerralla :)

Sä oot se jonka takii herään joka helvetin aamu ♥





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti