maanantai 15. lokakuuta 2012

Koulukisat 14.10.2012

Oltiin siis Jerryn kanssa koulukisoissa, joissa mentiin luokat HelppoC: C-merkin kouluohjelma ja HelppoB: K.N. Special :) Menin tallille n. 9 aikoihin ja aamusta sitten pesin ponin jne, en tehnyt mitään kummempia siinä.

Aamusta ym päivästä mun on ihan turha selittää koska ei tapahtunu mitään ihmeellistä (: Seurailin vain kisoja yms, kun itse ratsastin vasta tokassa luokassa ja luokatkin alkoivat päivän mittaan olla yli tunnin myöhässä (loppujen lopuksi ne olivat yli 2h myöhässä).

HelppoC
Tämän luokan verkassa poni tuntui jo nihkeältä ja tahmealta joka ei oikein kuunnellut kunnolla johtuen osittain varmasti siitä että minua edeltävä ratsastaja oli tuupannut ponia ihan koko ajan, ja poni oli ''kuuroutunut'' pohkeelle. Verkassa sain ponin kuitenkin kulkemaan jotenkuten kivasti.

Radalle lähdettäessä poni oli ihan ok. Ekassa kulmassa säikkyin jtn joka sitten sotkikin minun ajatukseni kokonaan. Kuitenkin pää osin rata meni ihan ok. Ei kiemurreltu ihmeempiä tmv. Laukat nousi ja säilyi jne. Loppujen lopuksi saatiin tulokseksi 55,83% ja koko arvostelu paperi oli täynnä sanaa: korkea muoto. Vaikkei C'ssä saisi edes arvostella muotoa... Noh meistä ei vain koulukisoissa tykätä, pakko kai se on jo tajuta.

HelppoB
Tämä luokka tuntui radalle lähdettäessä että meni paremmin kuin C, mutta taisi olla kuvitelmaa. Alko rata meni tosi mallikkaasti. Saatiin sirtymät ym, ja tehtii lähes kaikki jotenkuten sujuvasti, kunnes minä hölmö idiootti unohdin yhden voltin.... Tämän jälkeen sitten voltin tehtyäni jerry jäi kulmaan kakalle... Loppu rata sujuikin sitten ihan ok.

Laukka lävistäjistä oon kyl tosi tyytyväinen ku laukat ei vaihtunut ja poni siirty hyvin käyntiikin suoraan laukasta, ylpeäkö :3<3 Muutenkin tämä rata oli ihan ok. Ja loppujen lopuksi saatiin siis 51,6%... Noh hyväksytysti läpi ja mitä muutakaan voi odottaa korkeassa muodossa kulkevalta ponilta. Pää asia että oon ite ylpee ja tyytyväinen!



Taas kerran oon kokemusta rikkaampi kisojen jälkeen ja taas löytyy niitä kohtia joita vielä tulisi parannella, mutta eihän sitä hyväksi tulla kuin harjoittelemalla. Nää yhdet hieman omalt osalta penkin alle menneet kisat oli vain yhdet kisat, tästä me taas lähdetään nokka pystyssä kohti uusia kisoja..

Nytkun me taas treenataan kunnolla se mikä voidaan ni ehkä me vielä joskus osataan ;)

Kuvat (c) Sanna T. & Nea N. :)!
 












6 kommenttia:

  1. hei sä laitoit nää kuvat :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo laitoin :) Nää on vissii sun kuvaamia? Et voin korjailla tonne tekstii, kum muistinki just et sanna kuvas videot ja sie vissii kuvat? ((:

      Poista
    2. joo, mut ei se mitää :)
      ootte hieno pari jerrynkans , tsemppii jatkoo :):)

      Poista
    3. Laitoin tonne sut kuvaajaks (:!
      Kiitos ihan hirveesti, tollaset kommentit piristää AINA ♥

      Poista
  2. no jo on jännä tuomari ollu ku kerran C:ssäki rupee muotoo arvostelee... :D ihme touhuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on... Kerran harjotuskoulukisoissa ku oltiin, joissa muotoa ei siis arvosteltu ollekaan niin saatiin 73%... Huomaa kyl et seurakisois se muoto ratkasee jo paljon.

      Poista