maanantai 1. lokakuuta 2012

Ostoksia & kilpailuasiaa

Nyt on taas Jerrylle shoppailtu vähän lisää tavaraa ja nyt olisi aika esitellä ne, kuten jo lupasinkin (: Tähän alkuun sanon heti, etten oikeesti tarvitse valituksia siitä miten paljon tavaraa ostan vain tuntiponille. Ei se vissiin teiltä oo pois miten rahani haluan käyttää? (:

Mutta nyt sitten ostoksiin (:

Fleeceloime - 125cm (17,99e)
Tämmöisen loimen halusin ponille ostaa, sillä mulla ei oo sille vielä yhtään sopivan kokoista loimea Jerrylle. Toivotaan nyt et tää ois sopivan kokoin, ku tota ei pienempänä saanu (: Tosi kivan näköin loimi toi on muutoinki ja varmaan sopis ponille tosi kivasti.
Riimu + riimunaru (4,49e)
Sitten ostin myös ihan tämmöset perus vaal.siniset riimut, joissa ei oo mitään ihmeellistä. Mukaan kuului myöskin tuo riimunaru. Tosi kivat riimut, mut saas nähä onko kuinka kestävät. No ei ollu nää ainaka hinnalla pilattu vaik hajoaisikin nopeasti.
Riimu, vuorattu (4,49e)
Ostin myös tämmöiset ihan perus ruskeat riimut, joissa on pehmeä vuoraus niskan takana ja turvan päällä. Tosin vuoraus ei vaikuta hirveen kestävältä et kuluu varmaan tosi nopeesti pois.

Riimunaru (1,99e)
Ihan perus riimunaru noiden ruskeiden riimujen kanssa käytettäviksi (: Eihän sitä nyt välttämättä joka riimulle omaa riimunarua tarvitse, mutta ainahan noita riimunaruja hajoaa jne, ni onhan niitä hyvä olla varalla ((:

Riimunpehmusteet (2,99e)
Tälläiset riimunpehmusteetkin tuli vielä ostettua. Nämä pehmusteet virittelin noihin vaaleansinisiin riimuihin, jottei ne olis niin tylsät :D Riimut myös hankaa välillä Jerryy niin ikävästi, että noi on ihan kivat varmast sil ni ei tulis niit hirveit hiertymiä.

Tässä ois nyt noi mun ostokset, siitä voitte ite laskee paljon noi makso jos jotakuta sattuu ihan hirveesti kiinnostamaan. Lisäksi ostin myös 2 sellast tosi isoo säilytyskassii, joista tuli nyt sit mun ''kisakassei''. Ihanaa ku täst lähtien ei tarvi ottaa ku ''vaan'' 2 kassillist tavaraa mukaan :D

Mutta nyt niihin kisa-asioihin. Meillä ois siis Jerryn kanssa taas koulukisat eessä tos parin viikonpäästä. Ottaa hiukan päähän etten pääse treenaamaan, kuin enää kerran ennen kisoja, mutta sen on riitettävä. Onneks on niin tuttu poni alla ni tietää suunnillee miten se toimii.

Luokkinahan siis mennään tällä kertaa HelppoC (C-merkin kouluohjelma 1997) ja HelppoB (Helppo B K.N. Special 2009) . Saas nähä mitä noist luokistaki tulee. Oon jo tosi tyytyväin jos saadaan mentyy siistit ja tasaiset radat, tasaisella kuolaintuntumalla. Muuta en nyt lähde tavoittelemaan (::

Sitten kysymys teille lukijat! ((:
Kertokaas millaisia postauksia haluaisitte lukea? Kun tää mun blogi on tullu nyt aika tunti- ja kisapostaus painoitteiseksi. Itellä kävi mieles et voisin tehä jonku kisoihi valmistautumis/kisoihi pakkaamispostauksen kuvien kera tietenkin. Mutta en tiiä kiinnostaisko ketään lukea semmoista postausta? :D
Kertokaahan mielipiteitä (:! Tietty voitte antaa vinkkejä miten tät blogia vois muutenki parantaa.

3 kommenttia:

  1. miusta noi siun ideet ois tosikivoja :) ja ois kiva jos tekisit videopostauksen tallilla tallikavereiden kanssa yms

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voishan semmosenki videopostauksen joku päivä tehdä (:

      Poista