sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kouluilua ft. paras poni ♥

ääh. Anteeks. En kirjottanu sit kisat tulossa-postausta, koska netti sano itsensä irti.. Ylläriylläri. Mut lupaan kirjottaa sen ens viikon aika jos mun netti ois sillo enempi yhteistyöhalunen :)

Olin lauantaina jälleen siis tallilla. Menin tallille vähän kahdentoista jälkeen ja tallille päästyäni meninkin melkein samantien maneesiin. Maneesiin mennessäni sain heti alkaa ihmetellä miksi Jerry ja Laikku seisoivat maneesin toisessa päässä ja katsomopäädystä löytyi 2 itkevää pienenpää tyttöä.

Sain sitten siinä kuulla et Jerry oli jotain sikaillu ja samal villinnyt muutkin ponit ja sitten oli Jerryn ja Laikun ratsastajat tipahtaneet kyydistä. Laura sitten ehdotti et kävisin Jerryn seläs kokeilee miten sika se poni on. Käväsin sit nopeest hakee kypärän ja otin jonku lyhkäsen raipan ja menin Jerryn selkää. Heti ku lähettii ravailee poni jotai alku hyppelehtii ja possuilee. Otin sit pari vahvempaa puolipidätettä ja siihen loppu possuilu. Otin Jerryn kans viel parit laukat ja meni tosi hyvin. Tän jälkeen Jerryn ratsastajaki meni takas selkää :)

Seuraavaks mun piti käydä Laikunki selässä :D Ja siis Laikkuhan on joku 115-120cm kokoin risteytysponi. Ikinä ennen en ollut kyseisellä ponilla mennyt, mut kertahan se oli ensimmäinenki. Laikullaki otin ravia ja muutamat laukat. Poni meni tosi kivasti, ei ihmeempiä :) Mukava poni tääki, mut ihan turhan pien mulle :D:D

Laikun ratsastaja ei kuitenkaan enää halunnut mennä selkään, mutta hoiti kuitenkin Laikun pois tunnilta :) Sen jälkeen laitoin Jerryn itselleni tuntia varten. Päätin mennä gramaaneilla et joutuis poni kunnolla töihin sikailujen jälkeen.

Tunti alkoi kivasti. Tehtiin loivaa kiemuraa ravissa ja sitten käynnissä jotain pohkeenväistöjä. Poni meni tosi kivasti. Takapääkin oli suht.hyvin mukana ja loppua kohden parani vaan. Laukkailtiin myös suoraa uraa ja jonkun verran vastalaukkoja. Pukkejahan tuli aika paljon, mutta poni silti työskenteli :D

Sori etten jaksa selittää täst tunnist paremmin. Mut siis videolta näätte aika paljon, tosin vastalaukkoi ei oo videol ku kuvaaja häipy :( Harmi, koska ne meni oikeesti aika hyvin! Mutta siis lyhyesti Jerry oli tosi super kuten tavallista, ja työskenteli oikeesti hienosti! Poni oli ihan hiessä ku pääs tallii :')

Mut tämmöst tällä kertaa, ens viikol taas lisää postauksii :)!




Sun takii teen mitä vaan ♥

3 kommenttia:

  1. Onks tää jerry sun oma? Vai pelkkä hoitsu tai vuokris? (=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti ei oo oma, hoitsu, eikä vuokris :( Ihan ratsastuskoulun tuntiponi vaan jolla meen kerran pari viikossa ja kisaan tallin omissa ja ehkä ensi vuonna mahdollisesti ulkopuolisissakin kisoissa.

      Poista
    2. aijjaa (: Mut ootte söpöjä !

      Poista