maanantai 12. marraskuuta 2012

Kisatavoitteita yms.

Lupailin siis jo viime viikolla että kirjoittaisin tämän kisatavoite postauksen ja tässä se nyt tulee :) Kisathan ovat siis jo tämän viikon sunnuntaina ja niissä mun ja Jerryn ois tarkoitus mennä esteillä 60cm ja koulussa HelppoC. Molemmista luokista saa siis Cup-pisteet, saas nähä miten meille Jerryn kanss käy :D Ollaan täl hetkel cup-pisteissä kolmantena (yhteensä cup kisaajia on ollut 42). Mutta sen näkee viikonpäästä miten käy ;)

Eli 60cm rataan voisin laittaa tavoitteeksi puhtaan radan ja mahdollisest myös sijotus ois ihan kiva saada. Niin hyvin ollaa tän vuoden estekisoi vedetty ettei nyt ihan mahdoton ajatus ois et täält tuliski sijotus mut sen näkee sit. Puhasrata ois pää asia. Jerryl menee tän 60cm radan eräs toinenkin, joten toivon niin että saan mennä ennen häntä, jotta poni ois just sellanen ku mä haluun eikä toisen ratsastuksen jäljiltä, varsinka esteille. Mut puhasta ja siistiä rataa pääasiassa lähetään tavoittelemaan.

HelponC'n rataan en laita muita ihmeempiä tavoitteita kuin että yli 55% ja sen että poni tuntuu hyvältä, ei jumita, ei pukittele, ei vaihda lävistäjillä laukkoja jne. Pääasia että siis päästään rata niinkuin se kuuluukin mennä ilman ihmeempiä jumituksia :D Kyl poni on yleensä menny koulukisaradat ihan suht. tasasesti, joten eiköhän se mee tälläki kertaa!

Sitten vähän kisavarustuksesta. Jerrylle laitan esteille tummanruskeat kamat; satulahuopa Kleiner-brodeerauksella, samaan sävyyn olevat suojat ja korvahupun. Esteille tulee myös vaaleansinisillä toppauksilla ja sinisellä kumikuolaimella olevat suitset. Ja nuo kaikki on melkein samaa sävyä vaikka kuvassa näyttää ihan erivärisiltä :D





Koulupuoli vedetään ihan vaan normaalilla valkoisella huovalla (sama kuin viime kisoissakin) ja kisasuitsiksi laitan tällä kertaa vihreillä toppauksilla olevat suitset. Ja näistä löytyy ihan perus nivelkuolaimet, missä ei oo mitään ihmeellisyyksiä :)


Tässä näkyy tuo huopa :)
Ja oma pukeutumiseni on täysin sama kuin tuossa ylläolevassa kuvassa :) Eli siis mustakisatakki, valkoiset housut, valkoinen kisapaita, valkoiset hanskat, musta kypärä, mustat saappaat ja sit jonku näköset kannukset. Todennäkösesti meen erikannuksilla esteillä ja erikannuksil koulussa :)

Mutta eiköhän tämä ollut taas tässä. Yritän palailla kirjottelemaan perjantaina, kun olen silloin menossa estetunnille ja lauantaina taas menen koulutunnille, joten palailen asiaan silloin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti