sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vaikeuksien kautta voittoon...!

Otsikko ei sinänsä liity mihinkään mutta se hiukan kuvastaa tämän päivän tuntiani joten siksi tuollainen otsikko.

Paras poni #2!♥♥
Alkuun halusin vaan ilmottaa teille et mul on hirvee ikävä tota ponia ^<3<3 Mut jos kaikki mene ku elokuvissa ni pääsen jossain vaiheessa taas näkemään tota ponia :')

Menin siis Jerryllä tänään koulutunnilla. Jo ponia harjatessani huomasin että se on lonkista aivan jumissa, joten osasin jo melkein aavistaa mitä tulee tapahtumaan.. Ja arvaukseni osuikin aivan oikeaan. Heti tunnilla selkään kiivettyäni (enin ilman satulaa) tunsin jo ttei poni liiku normaalisti ja parin ihmisen kanssa siitä keskustelimmekin jo..

Lauran kanssa juteltiin tästä ja hän sanoi että Jerryn olisi hyvä saada liikettä, joten jatkoin siis tuntia. Aluksi me tehtiin käynnissä pääytyihin ympyrät yli asetuksella ja pitkille sivuille vasta-asetusta. Jerry toimi tosi kivasti ja pyörityikin ajoittain edestä. Aluksi Jerry oli takaa erittäin jäykkä ja huomattavasti pohkeen takana. Ravissa alkoi paranemaan huomattavasti.

Teimme tuota samaa edellä mainittua tehtävää myös ravissa ja laukassa. Ravissa Jerry toimi tosi kivasti. Ajoittain haki matalempaan muotoo. Ravissa ponilta alkoi myös kadota pahin jäykkyys pois, jolloin loogisesti ajateltuna ratsastettavuuskin parani. Laukassa poni oli ihan super!! Ajoittain hidas pohkeelle, mutta lähes kaikki laukkapätkät se kul´ki jalat alla ja selkä ylhäällä (: Työskenteli äärettömän hyvin..!

Muuta me ei tunnin aikana tehtykkään, mutta tää oli erittäin hyvää treeniä ja venyttelyä ponille joka on oikeesti jumissa. Lopuu ravit Jerry meni lähestulkoon koko ajan matalemmassa muodossa mutta kuitenkin kuolaimella, oon kyllä tosi yllättyny miten se kulkikin noin hyvin! (: Kyllä me tästä pikku hiljaa kehitytään ja kehitytään ;);)

Lopputunnista poni oli jo tosi hyvä ja vain aavistuksen jäykkä kinterestä (: Muuten hyvä!! Loppuun vielä videota ja muutama kuva tunnista :)

Videoist & kuvista suurimmat kiitokset Sennille ja Miisalle! ♥♥


Pus :3♥





Upein ikinä!!♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti