lauantai 16. maaliskuuta 2013

Hyppelyitä Vikin kanssa

Pahoittelen että blogin päivittely on lähipäivinä jäänyt hieman vähemmälle, muttei nyt vaan oo ollu hirveesti intoa päivittää tänne mitään, mutta siis asiaan.

Menin tänään aamulla Vikille joskus kymmenen maissa ja oottelin siellä hetken Erikaa ja Jennaa. Otettiin samantien hepat sisälle ja harjattiin Viki ja Helka, joiden kanssa meidän oli tarkoitus lähteä maneesille.
Lähtömme kuitenkin viivästyi yli puolella tunnilla koppiongelmien takia, tarkempi selostus löytyy Erikan blogista! :)

Maneesille päästyämme taivuttelin Vikiä ensin käynnissä, jonka jälkeen otin ravia ja laukkaa, ihan perusesteverkka siis. Viki tuntu itseasiassa tosi kivalta. Oli mukavaa ku kerranki pääs tekemään kunnolla kaikkea, kun kotikentällä ei ole oikein muutaman viikon aikana pystynyt tekemään yhtään mitään..

Verkkailtuamme alettiin hyppäämään semmosta Jennan tekemää 3 esteen tehtävää (4 hyppyä). Ensin siis hypättiin suoralinja, ja sen jälkeen kaarevalinja. Näätte videolta varmasti ne linjat joten en jaksa alkaa piirtämään mitään :D Viki hyppäs tosi kivasti, ei oikeestaan missään vaiheessa tuntunut epävarmalta, vaan meni hyvin esteelle ja hyppäsi hyvin! Korkeimmillaan hypäättiin 85cm okseria.

Lopuksi Jenna sitten loppuverkkaili Vikin ja mie kantelin vähän jo sillä aikaa esteitä pois. Sitten ei muuta ku hepat kyytiin ja lähdettiin kotia kohti :) Tallilla vielä hoidettiin Viki ja Helka ja laiteltiin tavarat paikoilleen.

Oon kyllä tosi tyytyväin siihen miten mulla ja Vikillä meni, jos ottaa huomioon että en oo koskaan Vikillä hypännyt, saatikka sit pystyny menee täyspainotteisesti ku kotikentän kunto on mitä on. Viki meni tosi kivasti kaikki hypyt, mitä en ihan aina itse päässyt hyppyihin mukaan, mutta virheistä oppii :)!


Hienoin tamma ♥

Pahoittelen etten oo aikoihin päivittänyt mitään Jerrystä tänne blogiin, mutta ei oo oikein ollu mitään päivitettävää ku en oo pitkään aikaan kivarissa käynyt, ens viikolla ois tarkotus mennä tunnille pe ja la ja sitten sunnuntaina kisat ja toivottavasti pääsen meneen Jerryllä molemmat tunnit :) Palaan päivittelemään taas ens viikolla! :)

4 kommenttia:

  1. Ei viki virallinen nimi ole sattumoisin victoria?? :) ettei oo yks heppa täältä tallilta.. ku se myytii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viki on viralliselta nimeltään Marvel Victoria :)

      Poista
  2. meet vikillä tosi hyvin :) tai sun istunta on sillä tosi hyvä :)

    VastaaPoista