lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kouluilua 22.3. :)

Tässäpä teille piitkästä aikaa Jerrystä taas postausta kun sitä olikin jo kyselty. Tosiaan siks ei ollu tullu vähään aikaan mitään juttua Jerrystä, kun mulla oli n. 3vk mittainen kivaritauko, musta riippumattomista syistä, mutta siis.


Ensinnäkin mulla ja Jerryllä tuli keskiviikkona 2vuotta täyteen ekoista kisoistamme♥ Aika on menny äärettömän nopeesti ja paljon on tpahtunu, mut mikä parasta, nää kaks vuotta oon saanu kulkee tää mahtava poni vierelläni :')♥ Kunnon 2v postaus tulossa seuravan kuukauden sisällä :)

Mutta sitten tähän päivään (pe 22.3). Olin siis Jerryllä kivarissa koulutunnilla. Ja menin jälleen ilman satulaa, koska tykkään paljon enemmän mennä Jerryllä ilman satulaa. Huomenna meen kuiteski satulan kaa ni treenaillaa vähän viel sunnuntain kisoja varten(ne radatki vois palautella mieleen...). Meen kisoissa siis Jerryllä Helpon C'n ja Vikillä raviluokan ja Helpon C'n. :)

Tunnilla teimme tänään alusta alkaen paljon käynti ja ravi siirtymisiä sekä  pidempiä pätkiä ravityöskentelyä. Jerry toimi oikein kivasti ja ajoittain myötäsi tosi hyvin niskastaan. Laurakin kerran sanoi: tossa on erittäin hyvä muoto Jerryllä! Oon ihan positiivisesti yllättyny miten oon oppinu ratsastamaa Jerryäki rennoks eestä ja että miten se vastaakin tosi kivasti aina.

Ravailun jälkeen siirryttiin laukkaamaan pääty-ympyröille. Ensin tehtiin niin että 1/4 osa ympyrästä laukkaa, 1/4osa ravia sit taas laukkaa, ravia jne. Eli siis tosi nopeita siirtymisiä. Tässä Jerry oli SUPER ♥ Nosti laukan pienimmilläkin avuilla ilman mitään ongelmaa. :) Tätä hetken tehtyämme laukkasimme ympyrällä ilman siirtymisiä. Jerry meni tosi kivasti kuolaintukea hakien ja ajoittain kulki tosi pyöreesti selkä ylhäällä.

Sitten suunnan vaihto ja laukkaa toiseenkin kierrokseen. Tähän suuntaan tehtiin muuten samalla tavalla kuin edelliseen kierrokseen, paitsi ravin tilalla oli käyntiä, eli käynnistä nostot ja laukasta suoraan käyntiin. Laukat nous kyllä tosi(yllättävän) hyvin, mutta hidastus olikin se vaikeempi juttu. Pari kertaa onnistuttiin kuitenkin ihan kivasti :)

Lopuksi vielä loppu ravit, joissa Jerry kulki tosi kivan rentona :) Palailen taas tänne blogin kirjoituksiin varmaan huomenna tuntipostauksen muodossa, viimeistään kuitenkin kirjoittelen ensi viikon alussa :)





2 kommenttia: