sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Perjantai päivä menikin sitten jälleen kiviharjussa :) Olin siis Jerryllä klo 13 estetunnilla ja klo 15 koulutunnilla, ja muita tunteja Jerry ei sitten mennytkään. Laitoin Jerryn kaikessa rauhassa kuntoon ennen tuntia. Käytiin pystyttämässä esteet maneesin, jonka jälkeen tunti pääsi alkamaan.

Alkuun Jerry tuntui ihan järkyttävältä! :D En tienny oisko pitäny nauraa vai itkee tuntu vaan ettei mikään onnistunut. Meno ei kuitenkaan kuulemma näyttänyt niin hirveän pahalta kuin se tuntui. Laukassa poni kuitenkin hiukan lämpeni ja alkoi olla jo suht. kiva ratsastaa :)

Auta armias ku alettii hyppämään, niin johan sytty poni! Jerry hyppäs ihan äärettömän hyvin, komeilla ilmavaroilla ei mtn ongelmia. Pari kieltoa otettiin liian vauhdin takia, mutta muuten hypättiin kepoisasti korkeimmillaan 85cm pystyä, muiden esteiden ollesssa n. 75cm.

Videot ja kuvat jälleen puhukoon puolestaan! :) Kuvista ja videoista kiitos Henni, Senni & Emma!!









Koulutunti sujuikin sitten paljon paremmin. Alkuun mentiin lähinnä vain ravia ja Laura paranteli istuntaani ja sitä rataa. Jerry tuntui hyvältä ja toimi huippu hyvin. Ei mitään ongelmia. Laukkassa tehtiinkin sitten keskiympyrää keskilaukassa ja pitkällä sivulla pitikin sitten mennä kootumpaa laukkaa.

Keskilaukka sujui ihan ok hyvin, samoin kuin kokoamiset. Jerry lisäsi hyvin ja tuli takaisin vielä paremmin! Hirveesti kerrottavaa mulla ei oikein olekksan. Kaikki sujui ihan tavallisiin tapaan, kuten pitääkin, mutta mikäs siinä :)








Seuraavaksi saattekin Jerrystä postauta toivon mukaan ensi viikon lopulla :) Katotaan mitä saan aikaiseksi!

2 kommenttia:

  1. oi katoin ton estevideon (en koskaa jaksa kattoo videoit koulutunneist..) ni vähä teidä meno näyttää mahtavalta !:):) tsemppiii

    VastaaPoista