tiistai 4. joulukuuta 2012

Päivittelyä!

Pahoittelen blogin muutaman viikon pituista hiljaiseloa, mutta syynä oli siis tuo kone rikko. Harmikseni voin kertoa että koneen mukana meni lähes kaikki Jerry videot joita minulla oli koskaan ollut :/ Mutta sellasta sattuu, nyt vaa pitää jaksaa viel jatkaa ton ponin kanssa ni saadaa paljon lisää materiaalii ;)

Mutta siis tässä viikkojen aikana on nyt sattunut ja tapahtunut niin paljon etten millään jaksa tähän kaikkea pävittää :) Lisäilen tähän postaukseen vain pari mennyttä tuntikoostetta ja muutaman kuvan eräästä tunnista.

Tämän viikon aikana mun ois tarkotus kirjoitella vielä Kisakausi 2012-postaus, sillä nythän on kaikki tän vuoden kisat käyty, lukuun ottamassa yhtiä harjoitusestekisoja :) Tuossa postauksessa saatte kuulla enemmän noista seuramestaruuksistakin. Valitettavasti niistä en omaa postausta kirjoita sillä, koneeni mukana katosivat myös nämä kisa videot..

Mutta en jaksa enää näin keskellä yötä selitellä ihmeempiä :) Tulossa on myös joulun aikoihin minulta moneen kertaan pyydelty uusi varustepostaus :D Tämmöistä siis luvassa...

Koulutunti 17.11.2012


Koulutunti 1.12.2012






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti