lauantai 28. heinäkuuta 2012

Estetunti 23.7.2012

Tämäki muutaman päivän myöhässä, mutta haittaneeko tuo :D Yritän nyt syksyl pitää tän blogin todella hyvin ajantasalla, kun silloin ei oo niin hirveästi muuta tekemistä, mutta siis :)

Ensin taas itsenäinen alkuverkka ravissa. Tein siirtymisiä, pari pohkeenväistöä ym tälläistä, jottai sain ponin hyvin kuulolle. Mielestäni jerry kuunteli ihan kohtuullisen hyvin.

Sitten otettiin parit verkkahypyt okserille, joka oli n. 40cm korkea, ellei jopa matalampi. Muuten hypyt meni ihan jees, mutta esteenpäällä vaihtui aina väärään laukkaan. Sitten hypättiin pariin otteeseen ristikko - okseri suhteutettu linja. Tämäkin meni ihan kivasti, mutten päässyt ollenkaan hyppyihin mukaan, no aina täytyy olla jotain mistä parantaa..

Sitten sama edellämainittu linja, mutta sen jälkeen vielä lävistäjällä pienen pieni pysty :) Tässä ei tainnut olla mitään ongelmaa. Lopuksi sitten hypättiin vielä parikertaa ratana niin että ensin tuo suhteutettu linja, sitten tuo edellä mainittu pysty ja lopuksi vielä okseri. Helppo rata oli, mutta ei siltikään mennyt meillä oikein nappiin. Ensimmäisellä kerralla mentiin aika jees, mutta pystystä putosi puomi.

Toisella kerralla, kun estekorkeus alkoi olemaan joku 80cm, niin kiellettin suhteutetun okserille, uudella lähestymisellä mentiin yli. Sitten pysty ja okseri menivät loppuun ihan kohtalaisesti :) Lopuksi hypättiin yksittäisenä okseri joka oli vajaa 90cm. Ensin kiellettiin se, mutta sitten päästiin sen yli, pudotuksella tosin :P

Jerry meni tällä kertaa ihan kivasti, mutta itse en todellakaan ollut terävänä sielä selässä. Tekevälle sattuu. Loppuun vielä video ja kuvia, kuten aina ;)






Videot kuvasi Sanna :)

2 kommenttia:

  1. Eiks tos postauksen nimes oo virhe ku tuntihan oli 23. päivä, ei 27. ? ;)

    VastaaPoista