maanantai 30. heinäkuuta 2012

Estetunti 27.7.2012

Huh huh, voi minua, kun tämäkin postaus tulee myöhässä :s Yritän opetella kirjottamaan nää tuntipostaukset nopeemmin heti tunnin jälkeen :D

Elikkäs siis olin perjantaina estetunnilla Jerryn kanssa jälleen :) Me hypättiin samaa rataa joka leiriläisillä oli leirikisoissa, oli muuten älyttömän mukava rata! Mutta siis nyt taas asiaan.

Ensin perusverkka ravissa ja sitten laukassa. Ei mitään ihmeempää. Sitten alettiinkin jo hyppäilemään verkkahyppyjä (näitä ei ole ollenkaan videolla, sillä en tiedä missä kuvaajani huiteli silloin xd), mutta siis. Ensin hypättiin n. 50cm pysty. Meni ilman mitään ongelmia, laukka tosin vaihtui esteen päällä vääräksi, mutta muistaakseni vaihdettin se ympyrällä lennossa oikeaksi.

Sitten tultiin samainen pysty ja perään n. 60-70cm okseri. Tää meni tosi hienosti, ei mitään ongelmaa :)! <3 Seuraavaksi taidettiin hypätä pysty pysty 3-4 askeleen sarjaa. Me tultiin Jerryn kanssa aina neljällä ku hinauduttiin jotenkin kummallisesti aina toisen pystyn vasempaan reunaan :D Mutta muuten ihan kiva. Tämän enempää emme tainneet verkkahyppyjä ottaa.

Sitten alettiinkin hyppäämään jo ratana :)



Ensin hypättiin rata n.60-70cm korkeana. Ensimmäinen este meni todella hyvin. Poni vähän imi esteelle mutta ei se haitannut. Seuraavaksi okseri. Sekin meni hienosti. Laukka vaihtui tosi kivasti esteen päällä. Sitten tuli sarja. Ekalle pystylle lähestyi hyvin, mutta hiipyi välissä, joten tokalle pystylle tuli toodella outo hyppy :D No se selvittiinkin jotenkuten ja loppu rata meni mitä mainioimmin :))

Tähän väliin tultiin yksittäinen hyppy tuolle 2 esteelle eli okserille. Poni päätti sit ravistella päätää 2 askelta ennen ponnistusta joten tuli vähän kiemurtelua esteen eessä mutta päästiin kyllä hyvin yli! :)

Loppuun vielä n. 80-85cm rata :) Tästä radasta voisin melkeimpä sanoa kaiken saman kuin edellisestä. Jerry oli super! Liikkui hyppäsi, vaihtoilaukat, ei minkään näköistä ongelmaa eikä epäröintiä ponilla eikä kuskillakaan. :) Oon kyllä hirmu tyytyväinen tähän tuntiin!! Jerry meni hyvin, ei  kieltoja, ei pudotuksia :) En vois ylpeempi olla poniin <3

Älkää välittäkö liiallisesta myötäyksestäni. Mulla oli joskus sellain ongelma et jäin suuhun kiinni, kun en päässy hyppyihin mukaan, mutta nyt taas oon alkanu myötäämää liikaa :D Nyt ku alkaa olee istunta kunnossa ni nyt alan työstämään noit käsiä :) Aina pitää olla jotain mitä parantaa!!

Mutta nyt vielä loppuun videot radoista ja okserihypystä, sekä kuviaa :)! Kuvista kiitokset Emilia T.! Ja videot otti Janetta L. :)










<3


Rakastan 4ever<3




Huippu poni <3

2 kommenttia:

  1. ota ihan pikkusen pidempi ohja nii ei tarvi myödätä käsillä korviin asti, ku Jerry kuvista päätellen tarvii paljon tilaa hypätessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikei :)) Kiitos todella paljon vinkistä, pitääkin seuraavalla kerralla muistaa kokeilla tuota! :)

      Poista