perjantai 27. heinäkuuta 2012

Maastoesteitä 20.7.2012

Olinpa siis jälleen kelläpä muullakaan kuin Jerryllä maastoestetunnilla. Pidemmittä puheitta, siirrytääs suoraan asiaan.

Ensin hypättiin kentällä kyytiin, jonka  jälkeen matka jatkui kävellen pellolle :) Pellolla verryteltiin ensin itsenäisesti ravissa. Tein paljon siirtymisiä ja ratsastin ravia eteenpäin. Muutaman kerran tein myös pohkeenväistöä ynnämuuta, jotta sain pohkeet hyvin läpi.

Sitten otettiin parit verkkahypyt suhteellisen pienelle pystylle. Tässä ei tainnut olla minkäännäköistä ongelmaa :) Sen jälkeen lähdettiin menemään ojaa.. Eli siis aluksi mentiin pienialamäki, sitten oja ja heti perään ylämäki. Aluksi Jerry ei ois halunnu mennä sit ojaa edes käynnissä, mut kyllä se sit loppujen lopuks käveli sen tosi kivasti, eiköhän myöki joskus päässä se laukassaki :3

Seuraavaksi alettiin tehdä samaa tehtävää kuin viime maastoestetunnilla. Eli ensin hypättiin tukki, sitten laukassa ylöshyppyyn, jonka jälkeen laukassa vesi ja lopuksi vielä tukki. Jerry yllätti mut täs jutussa ihan täysin. Aluksi luulin ettei Jerry suostuis ees lähtee pellolt pois kavereiden luota, mut ei sil ollu mitään ongelmaa. Ei tarvittu ees vetoapuu :D Hyvä Jerry <3 Mutta siis. Aluksi tukki meni ihan kivasti, ylöshyppykin onnistui ja Jerry jopa laukkasi veteen :o Tosin se pudotti heti käynnille, mutta edistystä että se suostui menemään laukassa veteen. Ravattiin sitten loppuvesi ja hypättiin vielä tukki. Oon kyl ylpee ponista :3

Seuraavaksi sama toisinpäin. Eli: tukki, vesi, alashyppy, tukki. Jerry lähti taas älyttömän hyvin pellolta pois kavereiden luota, tukissa ei taaskaan mitään ongelmaa, mutta nyt sitten tuli tyssäys vedelle. No käveltiin sitten veteen ja siirsin sielä raviin. Sitten alashyppy ja tukki. Eipä siinä tainnut olla mitään ongelmaa :) Jerry meni hieenosti!

Loppuun vielä kokeiltiin hypätä ravissa hautaa. Sanon tähän alkuun vielä että Jerryllä ei tätä ennen oltu koko sen elämänaikana ikinä hypätty hautaa. Tultiin tuo ko. hauta 3 krt mutta ekasta kerrasta ei ole videota. Mutta siis, ensimmäisellä kerralla Jerry tuli äärettömän hyvin, hidasti ravia vain vähän ja hyppäsi. Toisella kerralla Jerry ei sitten oiskaa enään halunnu mennä sitä. No Laura tuli siihen apuun ni sit Jerry meni hyvin :)) Kolmannella kerralla Jerry kans tyssäs mut nyt sain sen menee ihan ite siit yli.

Tosi hyvät fiilikset jäi oikeesti täst maastoestetunnista. Päästiin oikeestaan hyppäämään kaikki noi kivarin "perusmaastoesteet" läpi, lukuunottamatta tietty sit isoi tynnyrei yms, mut kuitenkin :) Oon ihan äärettömän ylpee itseeni ja Jerryyn et onnistuttiin näinkin hyvin ja parannettiin vähän viime kertaisesta :)

Loppuun sitten vielä video ja kuvia tästä tunnista :) Kiitos jos jaksoit lukea koko postauksen! En tarvitse valituksia ratsastuksesta, enkä mistään muustakaan... :)


Ja loppuun vielä muutama kuva :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti