sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Maastoestetuni 29.6.2012

Nonniin, taas postausta pitkästä aikaan :) Tähän alkuun voisin kertoa että noi kyselyiden vastauksien perusteella tää blogi kannattais yleistää perusheppablogiksi, mutta toisaalta taas jos vaihtoehtoina ois joko lopetus taai Jerry-blogin jatkaminen niin lähes kaikki haluaa että jatkan, joten elikkä.. Tä'mä blogi on ja tulee aina pysymään VAIN Jerry blogina. Olen nyt päätökseni tehnyt, ihan turha valittaa! :)

Mutta siis sitten tuohon tuntiin mistä otsikko jo kertoikin :) Olin siis estetunnilla, jolla päästiin menemään maastoesteitä! :) Haluan alkuun sanoa että en ollut koskaan ennen hypännyt maastoesteitä, eikä Jerrykään ollut menny kuin vettä ja tukkeja :) Siihen nähden meni siis ihan hyvin.

Aluksi otettiin vähän laukkaa ja ravia sekä muutama verkkahyppy + puomeja kentällä :) jerry meni ihan älyttömän hyvi, liikkui upeasti, ei tarvinnut yhtään potkia etiääppäin :) Sitten elettiinkin laukkaamaan vettä. Jerry ei oikein veteen menosta innostunut ja veti stopit aina veteen mentäessä. Syynä se että Jerry oli viime vuonna jollain ratsastajalla kaatunut sen verran pahasti veteen laukatessaan, ettei sinne enään uskalla laukata. Ravissa päästiin kuitenkin hienosti pari kertaa :)

Jossain vaiheessa otettiin sitten melkopieni tukki mukaan noihin hyppyihin. jerry hyppäsi sitä aika läheltä, muttei kuitenkaan liian, joten päästiin se aina ilman mitöään ihme stoppailuja :) Sitten oli vielä ns. ylös alas hyppy. Eli hypättiin sellainen ns. porras ensin ylös, sitten myöhemmin alas. Jerry meni todella todella hienosti, ei mitään valittamista..

Tunti meni siis mielestäni oikein hyvin. Mutta eräs asia jäi kuitenkin hieman harmittamaan. Videoita katsellessani ja parin ihmisen asiasta huomautettua tajusin kuten takana jalkani on noissa vedessä  ravailu kuvissa. Osittain saattoi johtua siitä että koitin nostaa laukkaa, mutta se oli kyllä äärettömän takana, samalla kannus paukutti vähän inhottavasti ponia ): Ärsyttää ettei oettaja ollenkaan huomauttanut minulle tästä ko. asiasta, sillä olisi ollut kiva korjata se virhe jo tunnilla, eikä vasta huomata videosta että ohoh.. Mutta minua kyllä valitettavan harvoin huomautetaan korjaamaan sentoani / jalkojen asentoa tunneilla, joka on sinänsä aika harmittavaa ):

Mutta pidemmittä puheitta laitan teille pari videota tästä tunnista, jotta näette mistä puhuin :) Huomioikaa myös ponin uusi satulahuopa, ja suojat jotka ostin sille kiviharjua varten :))




Loppuun vielä muutama kuva tästä tunnista :) Valitan, en muista kuka on kuvannut minkäkin kuvan )): Mutta kiitoksia ainakin Sennille ja Tarulla ja vissiin Miisa kuvas Lindan kameral? :)))



Muru <3







2 kommenttia:

  1. kannattaa sanoo sille opettajalle vaik joku kerta et keskittyy enempi sun istuntaan :) Koska eihän sitä voi oppia / korjata virheitä jos niistä ei koskaan sanota mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin oon aatellukki sanoo :) Kiitos kovasti kommentistasi!! :))

      Poista