tiistai 3. heinäkuuta 2012

Tunti 2.7.2012

Päätimpä nyt tulla kirjoittelemaan teille tuosta eilisestä estetunnista, miten se meni jne. Muuta kerrottavaa mulla ei sitten taida teille tällä kertaa ollakaan :D

Elikkäs siis menin varmasti kaikkien yllätykseksi Jerryllä. Ennen tuntia harjailin ponin, laitoin suojat, satulan ja suitset, ei mitään ihmeempiä. Sitte tunnilla käveltiin ensin normaalisti alkukäynnit, sitten itsenäisesti verkattiin ravissa molempiin suuntiin ja lisäksi viiel saatiin laukata itsenäisesti vasempaan kierrokseen..

Oiken kierroksen laukkaverryttely tehtiin niit että ensin laukka ympyrä ja sitten lävistäjällä pieni pysty ja pystyn päällä laukan vaihto. Ensimmäisellä kerralla Jerry ei vaihtanut, mutta sitä seuraavalla vaihtui ilman mitään ongelmia :) Sien jälkeen tultiin silleen että ensin samainen pysty, josta sitten päädyn kautta toiselle lävistäjälle ja sillä lävistäjällä ristikko :) Ja molempien päällä olisi ollut tarkoitus vaihtaa laukka. Pystylle meillä vaihtui laukka hyvin, mutta ristikolle ei askel sopinut, en päässyt hyppyyn mukaan, eikä laukkakaan vaihtunut :p

Seuraavaksi taidettiin siirtyä hyppäämään suhteutettua, jossa oli ensin pysty, sitten yhden laukan väli - toinen pysty ja kahden laukan väli - kolmas pysty. Ensimmäisellä kerralla tultiin hiukan lyhyessä laukassa joten kahden askeleen väliin tuli 3 askelta :P muuten meni hyvin. Tämä tultiin muutamaan otteeseen ja aina meni tosi kivasti :) Sitten lopuksi hypättiin nämä vielä ratana (näkyy videolla). Ihan loppuun otettiin kuitenkin vielä yhdet hypyt joko ristikolle tai pystylle. Itse valitsin ristikon, sillä se oli meille hankalampi. Nyt se kuitenkin onnistui hienosti :)

Videolta näette siis lisää tästä tunnista. Yritin muuten nyt oikeasti panostaa noihin teräviin pieniin apuihin ja todellakin välttää kovia apuja, joita omasta mielestäni onnistuin hyvin välttämään. Omasta mielestäni käytin nyt pohkeitakin huomattavasti paremmin ja jalka sekä käsi oli suht hiljaa koko tunnin, eikä heilunut ainakaan omaan silmään hirmu häiritsevästi :) Sanokaa toki mitä mieltä olette että oliko siinä eroa muihin videoihin nähden? :) Asiattomat kommentit poistan kuitenkin heti, edes vastaamatta niihin.


Kuvista kiitokset Lindalle :)) <3
Mitennii se on hieno! <3<3










2 kommenttia: