sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tunnilla 31.3

Olin siis tänään tunnilla, ja menin onnekseni Jerryllä :) Tallille tullessani menin heti moikkaamaan Jerryä. Sitten siinä harjailin ponia niin kuan että sen karvasta tuli täysin sileä. Ei oo varmaa ponia aikoihin harjattu niin hyvin. Sitten autoin kello 12 tuntilaista laittamaan Jerryn tunnille.

Kuvasin myös siinä 12 tunnilla kaveriani Lindaa :) Linda meni Helmellä ja putosi pari kertaa, kun Helmi vähän possuili :D mut ei Lindaa ilmeisestikään sattunu ja kyl se Helmi sit loppu tunnist meni tosi kivasti!

Sit klo 13 alko mun tunti. Päätinpä sit mennä hetken mielijohteesta ilman jalustimia :D Otin kokonaa jalustimet irti satulasta, kahdesta syystä: ettei tekis mieli laittaa niit takas jalkaa ja se et kaulalle nostetut jalustimet painaa reiden sisäosaa.

Heti aluksi tehtiin käynnissä pysähdyksiä ja taas käyntiin. jerry oli milestäni ihan suht terävä näissä siirtymissä :) Sitten tehtiin käynnissä voltteja. Jerry ei aluksi oikein taipunut, mutta loppua kohden parani huimasti!

Sitten vähän ravailtiin ja tehtiin jotain ympyröitä, jonka jälkeen siirryttiin tekemään kolmikaarista kiemuraa.. Taas kerran.. No eikai sitä voi liikaakaan tehdä. Ensin tultiin vain käynnissä ja tehtiin suoristuksien kohdalle pysäytykset. Jerry kuunteli aika hyvin ja käyntikään ei kovin takkuilevaa ollut.

Sitten tulttin ravissa ja tehtiin käynti siirtymisiä, Jerry otti kyllä yllättävän hyvin kaikki avut vastaan. Sitten tultiin vielä silleen että tultiin ensin viimeinen kaari laukassa, sitten ensimmäinen ja viimeinen kaari laukassa. Tässä Jerry yllätti mut ihan täysin.

Olin eka sillee et voi vittu ei tää poni varmast siirry tollasten akrtioitte välist laukkaa ku on noin tarkka piste. mut Jerrylle ei tarvinnu ku kertoo mitä tehä ja vähän puristaa pohkeella ni johan lähti poni laukkaamaan! :) Oon siis yli ylpee Jerryst!

Sit lopuks ratsastin viel Jerryy kevyessä ravissa eteeeen alas :) Se sujuikin mielestäni oikein kivasti! :)





Kyl seravaa, jos vaa viittii ;)

En kaipaa sitten vaituksia ratsastuksestani, kiitoos :D
Sitten tunnin jälkeen otin Jerryltä varusteet pois ja harjasin sen, jonka jälkee viel lellin mun pikkusta ponia :) Osaa se olla kyllä niin lutunen että! <3 On se vaan niin ihana, en tiiä miks, mut sa vaan on :D

Sitten varasin vielä ensi viikolle itselleni tunnin. tarkotus ois siis mennä ratsastamaa pitkänä perjantaina klo 12 estetunnille ja klo 14 koulutunnille :) Kiva päästä taas pari kertaa päiväs hevosen selkää!

Eipä mulla tässä mitään ihmeempiä enään. Ja ainiin! Innostuin vähän muokkaamaan kuvia, joten älkää ihmetelkö miksi tämän postaukses kuvat ovat niin paljon enemmän muokattuja, kuin minun kuvani yleensä ovat.

I'm always yours </3


The biggest love in my life <3

Sano, että tää kestää ikuisesti? <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti