sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ohops..

Taas on miltei 2 viikkoa vierähtänyt, eikä minulta ole tullut mitään postausta, pahoitteluni siitä.. Elikkä siis 15.4. olin jerryn kanssa koulukisoissa, jotka menivät oikein kivasti vaikkei sijoituksia tullutkaan, kirjoitan vielä tänään paremman kisapostauksen!

Sitten oon nyt lähes joka arkipäivä käynyt ratsastamassa Missillä ja Saddella, ja meillä on kyllä mennyt aika vaihtelevasti.. :s tai no Sadden kanssa menee erittäin mukavasti, tosi kiva poni! Mut sit Missi osaa välil olla vähän hankala, en sit tiiä löytyykö vika ponista vai ratsastajasta :'D Itse veikkaan jälkimmäistä.

Mut nyt päätin että tsemppaan oikein kunnolla Missin kanssa etten oikeesti hermostu sille ponille, mutta näytän kuitenki et kuka määrää ja et miten sen pitää kulkea.. Että terveisiä vaan Kiiralle :)





















Sitten Jerryä olen menossa moikkaamaan ensi viikon sunnuntaina :) Ja samaisena päivänä olen myös menossa Jerryllä Tolmusen valmennukseen, jeejee <3 Sitä onkin jo odoteltu.. Pikku hiljaa alkaa taas tulee ponii ikävä ku onhan siit jo viikko ku sen viimeks näin :D

Oon nyt täs yrittäny myös säästää/keksii miten saisin rahaa ens kuun alussa sen verran et saisin tilattuu Jerppanalle uudet kisakamat ens kuun estekisoihi :)

Mut tällästä tällä kertaa, yritän nyt ottaa itseäni niskasta kiini ja kirjoittaa edes kerran viikossa joitakin kuulumisia Missistä ja saddesta :)!

So love <3 I never let you go!! <3

8 kommenttia:

  1. Hih kuka otti tuon viimeisen kuvan ? (;

    VastaaPoista
  2. ihanii noi kuvat, ja onks toi missi nytte lpr:räs, ku oon nähny sen kiwigol joskus :D kiinnostais vaa tietää et minne asti lähti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Missi asustelee vielä Lpr'ssä, ei siis ole hirmu kauas Kiwigolta lähtenyt :)

      Poista
  3. sulla on kiva blogi!:) vuokraatko tai hoidatko jerryä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ihana kuulla, että pidät.. :) Itseasiassa en kumpaakaan. Jerry on vaan mun kisaponi jolla käyn kisoissa ja valmennuksissa joka kuukausi ja viikoittain kerran tunnilla :) Asun itse nääs Lappeenrannassa ja Jerry Kouvolassa, joten en sitä valitettavasti monena päivänä viikossa nää ):

      Poista
  4. Kiitos terveisistä :''D ! Kiva päästä lukee tätäki kautta tein touhuista ! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä vaan :)! Ja yritän jaksaa aina välil kirjotella tännekin mitä ollaa Missin ja Sadden kanssa tehty. :)

      Poista