lauantai 7. huhtikuuta 2012

Tuntipostaus 6.4.2012

Olin siis eilen taas ratsastelemassa Kivarissa. Menin siis ensin estetunnilla ja sitten vielä tunnin päästä koulutunnilla :) Pääsin, kuin pääsinkin menemään Jerryllä molemmat tunnit! Oli kyl ihan huippua eka hypellä ja sit viel vääntää kouluu ja saada poni kuuntelemaan.

Estetunti

Mentiin siis sellasta jännää Hevosharraste ohjaajien esteratsastuksen loppukoe rataa tms.Se oli ihan kiva rata ja ite sai olla ihan koko ajan hereillä! Aluks mentiin vaan ravipuomei. Poni kuunteli ihan kivasti, mitä nyt ei aina ollu ihan ohjan ja pohkeen välissä ku ei kulkenu täysin suorassa mutta muuten jees! :)

Sitten hypättii sellast suhteutettuu, jos oli 2 estettä 24metrin välein. Jerppa hyppäs ihan kivasti, ei mitää moittimista! Sit viel lopuks hypättii rataa, jossa korkeimmat esteet oli sen 75cm. Oon loppujen lopuks tosi tyytyväinen poniin, vaikka olikin vääriä laukkoja ja aika paljon virheitä ratsastuksessani. Mut aina ei voi onnistua :P Poni oli kyllä hieno!

Koulutunti

Koulutunnilla mentiin kolmikaarista kiemuraa.. Aattelin aluks et eikä, taasko? Mut loppujen lopuks se oliki tosi kivaa ja poniki alko toimii superkivasti :)!

Mentii siin kolmikaarisel kaikkii siirtymisiä ja sit laukkaa sillee et keskimmäinen kaari oli vastalaukkaa. Jerry meni aika kivasti ja kuunteli tosi hyvin, yhtee laukannostooki oon niin yli tyytyväinen että! <3 Pari kertaa tehtii kyl aika nätti laukanvaihto, vaikkei ois pitäny. Mut video kertoo enemmän! :)
Ens kerran oon sitten menossa kiviharjuun ensiviikon sunnuntaina koulukisoihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti