sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Hyppelyä ja kouluilua

Perjantaina olin siis hyppelemässä ja Jerryllähän mie menin :) Oli muute onnistunein estetunti aikoihin! Siis jäi niin törkeen hyvä fiilis ettei mitään rajaa.. Vaikka hypättiinkin tosi pikkusia esteitä, niin ei se haittaa. Pääasiahan oli se et poni tuntu hyvältä ja meni teknisesti oikein, ei se korkeus niin paljoa vaikuta.

Aluksi mentiin ravissa puomeja. Ne suju tosi kivasti, mitä nyt kerran päätettiin jo mennä ne laukassakin :'D Sitte Jenni pidensi välit ja mentiin ne tarkoituksella laukassa. Tämäki suju tosi kivasti, mitä nyt yhes vaihees rymyttii koko puomit :D:D Mut muuten meni tosi kivasti. Poni oli hyvin pohkeen eessä ja sillee ;)

Sitten olikin vuorossa ympyrällä hyppääminen, ja rehellisesti sanoen en tiiä mitään, mikä ois ollu niin kivaa aikoihi! Poni hyppäs hyvin ja laukkakin pysyin yhtä kertaa lukuunottamatta samana. Tehtii tätä molempii kierroksii ja kivaa oli! Ja tää hyppäminen ympyrällähän sai nimen: "Heppakaruselli", koska jennii alkopyörryttää ku se pyöri siin ympyrän keskel :D

Sitte hypättii pysty-viuhka suhteutettu pariin kertaan, ei mitään ongelmia. Ja sit loppuun mini mini rata joka näkyy videolla. Mitä mä turhaa täs enää höpötän. Poni oli parhain, eikä muut voi väittää vastaan ♥


Videoista kiitokset Tiialle!

Sitten lauantain kouluiluun (: Tallihan menin tavalliseen tapaani ajoissa, ja kuvailinkin sitten 12-13 Hennin aj Riinan tuntia. Kylhän niist kuvist varmaa(?) selvää sai vaikken osaakkaa käyttää järkkäreitä kovinkaan hyvin :D Kattelin myös vähän aikaa 13-14 tuntia, jolla Jerry oli joten en päässyt laittamaan sitä. Tuli kyllä taas todettua miten erilailla Jerry toimii minulla kuin monella muulla. Tämä joka meni Jerryllä ennen minua ei ollu kuulemma saanut ponia laukkaamaan ollenkaan.

Eipä aikaakaan kun minun oli vuoro mennä selkään. Olipa 'kiva' huomata miten kauniille kierteille ponin suitset oli taas vaihteeksi laitettu.. Huoh, kun ei voi pyytää apua jos huomaa et kaikki ei meekkä niinkun pitäis. Kuitenkin. Heti tunnin alusta alkaen Jerry tuntui hyvältä ratsastaa ja ei vaikuttanut ollenkaan laiskalta.

Aluksi verkkasimme kevyessä ravissa, molempiin päätyihin ympyrät ensin myötä, jonka jälkeen vasta asetuksella. Tämän jälkeen otimme laukkaa pääty-ympyröillä ja lopputunnin sitten ravailimmekin. Anteeksi en jaksa kertoa tästä tunnista enempää, kun tämä tunti tuntui vähän turhalta... Tai siis onhan se kiva 'kerrata' ihan perusasioita, mutta tällä ryhmällä olisi voinut teettää vähän vaikeampiakin tehtäviä..

Mut välillä näinkin. Pääasiahan se oli et Jerppana tuntu tosi kivalta ratsastaa (:!

Videoista ja kuvista kiitokset Sennille! (:



Loppuun viel muutama karsina kuva lauantailta. Seuraavaksi postailen ensi viikon lopulla! (:

Rakkainta päällä maan :3

You own my heart (':

Love you for a thousand years... ♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti