torstai 13. joulukuuta 2012

Koulutunti 8.12.2012

Olimpa siis viime lauantaina koulutunnilla Jerryn kanssa. Alkutunnissa verkkasimme ravissa kolmikaarista kiemuraa. Jerry ravas aika kivasti, mitä nyt oli tosi jäykkä ja videolta katsottuna näytti hieman epäpuhtaalta, paikoin vähän enemmänki, mut itse en vaa ton ponin selkää tunne et liikkuuko se puhtaasti vai ei :/

Kuitenkin. Jerry ravas tosi kivasti, aluks meni vähän turhan lujaa, mut sit aloin paremmin työstämään ravia ja pikku hiljaa alettiin saamaan aikaseksi pitkää laadukasta askelta jossa oli takajalatkin ihan kivasti mukana! (: Vaihdettiin sit suunta ja ravailtiin näinkin päin. Tehtiin nyt kolmikaariselle voltitkin, eli siis I'ssä käännettiin seinää kohti 10m voltti. Jerry toimi tässäki ihan huippu kivasti.

Sitten ku oltii ravit ravailtu, käveltii hetki jonka jälkee aloitettii laukka työskentely. Laukattiin ensin vain suoraa uraa pitkin maneesia ympäri. Aluks jerry tuntui hiuman nihkeeltä, mut pikku hiljaa laukkakin alkoi sujumaan. Sen jälkeen laukkailtiinkin uraa pitkin vastalaukkaa. Jerry meni tässäkin suht kivasti. Vähän nihkeesti mut kivasti kuitenkin :) Muutamia laukanvaihtojakin tuli vahingossa tehtyä ja pari tarkotuksellistakin, ja tuli muuten ihan puhtaitakin vaihtoja!! :))

Suunnan vaihdos ja sama homma näinkin päin. Myötälaukkaa laukatessa Jerry ois vaa halunnu mennä jo vastalaukkaa joten annoin sen hetken mennä sitä. Sitten taas myötälaukkaa, jonka jälkeen tarkoituksellisesti vastalaukkaa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Jerry meni hyvin :) Ei mul oo oikee muuta sanottavaa, videohan kertoo teille enemmän kuin mikää mun selitys :)

Ja siis tosiaan menin ilman satulaa tuon tunnin :) Videoista kiitokset Taru L.!!♥ (+Mela)


Kuvia tunnist ei tällä kertaa oo, mut loppuu viel pari söpistely kuvaa parin viikon takaa :3

Mun mies ♥


... mennään yhdessä vaikka hautaan asti ♥♥

Ponil on vähä söpö loimi :3
Seuraavaksi oon menossa tallille huomenna, ja oon menossa estetunnille, siltä siis postausta jos pääsen Jerryllä menemään :) Samoiten lauantainakin oon menos tallille ja kouluilemaan ;) Se multa moneen otteeseen kinuttu varustepostauskin tulee jossain vaiheessa, kunhan vain sen jaksan tehdä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti