sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Lauantai 22.12.2012 ♥

Myä ja mein turboponit ;)♥
Eilen oli siis tallilla paras tallipäivä aikoihin! Kiitos Hennille ja muille tositosi kivasta seurasta! :)

Olin siis eilen koulutunnilla, jolla mentiin ensin maneesissa ja lopputunniksi päästiinkin peltoilemaan! Ensin verkkailtiin siis maneesissa normaalisti ravissa ja laukassa. Tehtiin avotaivutusta pitkille sivuille ja päätyyn pääty-ympyrät, sekä ravissa että laukassa.

Ravissa Jerry toimi kivasti. Teki kivat avotaivutukset pienten erimielisyyksien jälkeen. Ravissa haki jo ajoittain aika kivastikkin alas itseään. Ravailin välillä hitusen pidemmällä ohjalla jotta poni pitäisi päätään alhaalla ja siitä sitten pikku hiljaa lyhensin ohjaa ja välillä se pää hetken pysyikin alhaalla.

Laukassa sama homma. Annoin ponin hetken laukkailla pidemmällä ohjalle, mutta siitä ei oikein tullut mitää kun poni vain painoi päätä alas ja lähti hirmu lujaa laukkaa :D Otin siis ohjat kunnolla käteen ja aloin työstämään laukasta lyhyttä, terävää, mutta hyvin eteenpäin pyrkivää ja kyllä tää onnistuikin tosi kivasti :) Ja ihme kyllä alusta alkaen poni otti takajalat kunnolla mukaan!!

Laukkojen jälkeen siirryttiinkin sitten pellolle päin! :) Jerry oli ihan innoissaa jo heti ku lähettii kävelee sinne päin. Pelolle ku päästii ni ei aikaakaa ku Jerry oli jo kipittäny edellä menneestä Zepestä ohi. Jerryn ravi oli ihan hölmön tuntuista istua, kun se ravasi niin isolla askeleella, mutta kivaa ponilla kyllä oli :D

Melkein heti otettiin jo muutama askel laukkaa mutta siirsin sitten takaisin raviin, ravia ei kuitenkaan yli kierrosta kestänyt kun Jerry taas innostui laukkaamaan ja annoinkin sen laukata, samalla saatiin myös lupa opettajalta että kaikki halukkaat saivat laukata. Ainoastaan minä ja Henni laukkasimme. Kaikki sujui hyvin, kunnes lumen alta paljastuikin jäätä ja Henni ja Lady menivät nurin. Kummallekkaan ei käynyt yhtään mitään! :)

Sitten vielä hetki laukkaa, jonka jälkeen takaisin maneesiin ja sieltä talliin. Oli kyllä ihan paras tunti ja tallipäivä aikoihin! Pakko päästä vielä joku viikonloppu uudelleen! :)

Pahoittelut videon heiluvuudesta ja kuvien laadusta.



Hankilaukkaa <3



Myö neljä :'D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti