maanantai 24. joulukuuta 2012

HYVÄÄ JOULUA ♥ (varustepostaus)



Kuten otsikko jo kertookin, nyt olisi sen kauan lupailemani varustepostauksen aika! Ajattelin tehä tän nyt tänne blogiin ns. joululahjana, toivottavasti idea miellyttää :)

Postaus ei onnistunut ihan haluamallani tavalla, ääneni pätkii ja muuttuu jatkuvasti ja sekoilin usein myös sanoissa, jonka takia videosta löytyy ihmeellisesti pätkittyjä kohtia. Toivon todella että video miellyttää ja että saatte puheestani selvää :) Jos on kysyttävää, niin kysykää vastaan oikein mielelläni.

Pahoitteluni vielä että Jerryn kiviharjussa olevat tavarat eivät mahtuneet tähän, mutta niistä tulossa siis vielä erillinen varustepostaus, jonka linkittelen tänne blogiinkin ja lisäksi tämän varustepostauksen kuvaukseen. :)

Pidemmittä löpinöittä päästän teidät katsomaan varustepostaustani! Toivoittavasti näky on edes hieman siedettävää.


Ja loppuun haluan vielä toivottaa teille kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua! Blogini pitää nyt hiljaiseloa joulun yli, mutta lupaan palailla tänne vielä tämän vuoden puolella :)!


2 kommenttia:

  1. Jos pystyt niin esittele kaikki Jerryn kamat, myös Kiviharjun ostamat! Ja laita toinen varustepostaus myös näin erillisenä postauksena ettei mene ohi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, no eipä Jerryllä ole kiviharjun ostamina kuin satula ja koulaimet, joten tulee nekin esiteltyä siinä samalla :) Ja juu, voin laitella sen tänne sitten veilä erillisenä postauksena :)

      Kattoo jos saisin samaa postauksee tehtyy videolla esittelyn myös omista ratsastuskamoistani ;)

      Poista