maanantai 18. helmikuuta 2013

Hankitreenailuja!

Pahoitteluni että tämä(kin) postaus tulee pari päivää myöhässä..

Lauantaina olin siis jälleen kiviharjussa ja menin siis Jerryllä. Ehdotin opettajallemme että mentäisiinkö tunti kentällä (lumihangessa!), jäin odottamaan lähinnä mietiskelevää tai kieltävää vastausta, mutta yllätyksekseni Jennikin ilmeisesti tykkäsi ajatuksesta, menimme siis lähes koko tunnin kentällä! :)

Alkuun teimme pienen kontrolliharjoituksen maneesissa. Eli jokaisen kirjaimen kohdalla seis ja 4 askeleen peruutus. Jerry toimi hyvin, oli terävä jnejne. Ei valittamista :) Sitten tehtiinkin niin että siirryttiin harjoitusraviin jossa joka kirjaimen kohdalla 3-4 askelta käyntiä. Jerry oli tässäkin tosi jees. Tein väliin myös voltteja joilla Jerry rentoutui todella kivasti!

Sen jälkeen siirryimmekin kentälle. Ensin vain käveltiin kentällä. Jerry oli heti tosi innoissaan kun pääs kentälle tarpomaan. Hetken käveltyämme aloimme ravaamaan. Jerryä oli osittain vaikea pitää ravilla, sillä sen olisi ollut helpompi laukata upottavassa hangessa :D Sain kuitenkin pidettua Jerryn ravissa ja se ravasikin oikein hienosti :)

Tällä kertaa laukattiin alkeistunneilta tutussa 'possujonossa' eli siis ensimmäinen lähtilaukkaamaan ja laukkasi jono perälle jnejne. Ensin laukattiin vain uraa pitkin. Jerry meni kivasti, oli innoissaan muttei tötöiillyt mtn. Seuraavaksi piti siirtyä syvään hankeen laukkamaan. Täälläkin jerry meni hyvin, vaikka joutuihan se ottamaann paljon pidempiö askelia :D

Sitten toiseen suuntaan sama laukkajuttu. Jerry meni hienosti, vaikka ei olisi halunnut mennä syvässä hengessa vaanpuski ulkoapujeni läpi kylkimyöryä uralle, hassu poni. Loppuun vielä kevyttä ravia uralla, jonka jälkeen hetki käyntiä. Oli kyllä paras tunti taas aikoihin! :)

Videot: Ada T. Kuvat: Senni L.







Piece of me ♥




Sitten vielä vähän muita asioita :)

Huomenna menen aamusta liikuttelemaan Vikin, ja voisin koittaa sieltä kuvailla jotain, jos vain suinkin aika antaa periksi, koska töihinkin pitäisi ehtiä ajoissa :D Mutta katellaan saanko sieltä jtn materiaalia :)

Keskiviikkona ja torstaina olen menen kivariin. Keskiviikkona on harjoituskoulukisat, joihin osallistun Jerryllä. Mennään raviluokka, sekä HelppoC. Kisoista saatte toivonmukaan jonkin näköistä videokoostetta muustakin, kuin pelkistä radoista :) Torstaina olenkin sitten koulutunnilla ja sieltä mahdollisesti tulossa videokoostetta, jos joku ihana suostuu kuvaamaan :)

Ja ensi viikon alussa lähden Viroon!!♥ Virossa olen 25.2-27.2 joten sillä ajalla en luultavasti postaile, mutta sen jälkeen laitan heti pikimmiten postausta tulemaan. Ja Virossahan mennään samalle tallille, jolla oltiin kiviharjun porukan kanssa. Tämmöstä siis luvassa tulevalla viikolla. Ja tottakai saan matkaseurakseni (isäni ja veljeni ohella) hyvän ystäväni Hennin!♥


10 kommenttia:

  1. Niin tuttu tunne tuo possujono ;D Varmasti kivaa päästä Viroon ja näkemään Faustia :)

    VastaaPoista
  2. : D Hyvin meette! Mulla on haaste sulle blogis! ; DD
    http://hennasinja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kannat kädet tos maneesi kohan lopussa suht hyvin ( paremmi ku yleensä)

    Tää on niiku positiivine kommentti!!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij kiitos (:! Juu kattelinki ite ihan samaa :D Pitääki alkaa nyt keskittyy viel paremmin toho käsien kantamisee :)

      Poista
  4. siis et oo tosissas menos raviohjelmaa ?? :DD

    VastaaPoista
  5. Monelt sul on tunti torstaina?

    VastaaPoista
  6. Heippa!
    Laitoin sulle haasteen :)
    http://apinointiasatulassa.blogspot.fi/2013/02/haaste-gallup.html
    (ja ihania kuvia :33)

    VastaaPoista