tiistai 12. helmikuuta 2013

Tunnilla 9.2

Pahoitteluni siitä, että tää postaus tulee vähän myöhässä, mutta tosiaan olin viime lauantaina taas Jerryllä tunnilla. Ja kyseessähän siis oli taas koulutunti... *Haaveilee estetunnille pääsystä* Tallille menimme ystäväni kanssa n. puoli 12. Kulutin aikaa putsaamalla Jerryn suitset perusteellisesti, kun en muutakaan keksinyt, kieltäättä niistä tuli puhtaat! :)

Ennen tuntini alkua harjailin Jerryn kunnolla ja ei jessus ponilta lähtee karvaa! Ihan hyvä vaan että lähtee, onhan tolla ponilla tota talvikarvaa niin kiitettävästi, ettei mitään rajaa, ei tekis pahaa vaihtaa sille jo nyt kesäkarvaan :'D Tosin sitku ilma alkaa taas viilenee ni kyl tolle ponille karvat tulee takaisin.

Mutta siis, tuntini alkoi klo 14, kuten tavallista. Ja Jenni piti taas tunnin. Kerrankin voin sanoa että olin oikeasti tyytväinen tuntiin! Aluksi Mentiin suoraa uraa kevyttä ravia ja tehtiin äärimmäisen hyvät kulmat. Jerry meni alusta alkaen upeesti, käytti takajalkojaan ja liikkui tosi kevyen tuntuisesti sekä haki jatkuvasti itseään paremmin kuolaimelle. Tehtiin tätä molempiin suuntiin ja Jerry oli oikeesti upea (':!!

Tämän jälkeen alettiin käynnissä menemään kentän keskelle asetettujen "puomikulmien" ympärillä niin että tehtiin jälleen kunnon kulmat. Tämän jälkeen tehtiin niin että pysäytettiin kulman jälkeen ja siitä sitten etuosa käännös. Jerry toimi ihan ok'sti. Aluksi hieman nihkeä, loppua kohden parempi. Kerran Jerry myös säikähti pysähdyksen jälkeen jotain ja tehtiin muuten aika kaunis takaosakäännös/puolipiruetti laukassa :D Hupsu poni :3
oikeaoppista :'D
Sitten laukkatehtävä. Laukassa tehtiin siis yllätysyllätys kunnollisia kulmia! Mentiin samoilla puomeilla kuin edellisessäkin tehtävässä. Ei siis saanut mennä uralla seinän vieressä vaan piti tehdä kunnon kulmia kentän keskellä. Jerry yllätti täs mut ihan täysin! Ensin meno oli vähän holtitonta vasemmassa kierroksessa mutta kun jaksoin keskittyä ja ratsastaa niin ponikin alkoi keskittyä paremmin. Saatiin tehtyy ihan äärettömän hienoi kulmia!

Oikeassa keirroksessa Jerry hipoi lähes täydellistä! Kuunteli jokaisen puolipidätteen ohjalla, ja kaikki pohkeiden avut, eikä edes yrittänyt puskea kulmissa ulkopohjetta vasten vaan kääntyi tosi kviasti sisäpohkeen ympärille. Opettajaltakin saatiin kunnon kehuja siitä miten Jerry näytti tosi hyvältä ja juuri sellaselta että se kuuntelisi kaikki avut, niinkuin se tekikin! Jenni myös ihmetteli sitä että miten jerry teki sen niinkin hyvin. Kyllä tääki poni osaa ;))

Loppuun sit viel rennot ravit eteenalas! :)) Poni oli superein! Pahoittelen huonolaatuisia kuvia, videosta kaapattuja!  Videoista kiitokset SENNILLE! :)











Ei mulla varmaan muuta kerrottavaa tästä tunnista tai tallipäivästä oo. Ensiviikolla meen taas lauantaina tunnille ja toivottavast pääsis pitkäst aikaa Lauran tunnille, mut sen näkee sitte :)! Ja parin viikon päästä keskiviikkona ois tiedossa myös harjoituskoulukisat, mutta niistä lisää joku toinen kerta ;)

3 kommenttia:

  1. Kiva video ja musiikki!
    *haaveilee täällä myös esteistä*

    VastaaPoista
  2. mitä tuo otsikko meinaa ? tuntilla(?) eiks pitäis olla tunnilla ? ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ajatuksissa jotain vikaa, kiitos kun korjasit :)!

      Poista