maanantai 4. helmikuuta 2013

Koulutunnilla ft. paras poni ♥

Lauantaina olin taas kouluilemassa ja ilokseni menin Jerryllä. Tunnilla meninne aluksi paljon käyntityöskentelyä, sitten ravissa n. puoli tuntia ja lopuksi ihan vähän laukkaa. Itse en oikeastaan tykännyt tunnin 'rakenteesta' yhtään sillä en syystä tai toisesta saanut poniin yhtään otetta. Jerrykun toimii parhaiten sillä tavalla että 20min sisällä tekee aluksi raviverryttelyn, sitten päälle laukkaverkan (laukkaa kunnolla pitkiä pätkiä), jonka jälkeen aloittaa vasta käyntityöskentelyn. Tällöin poni on vähintään 150 krtaa paremmin avuilla mutta palataas tuntiin.

Eli siis tunti aloiteltiin käynnissä tekemällä molemmille sivuille pohkeenväistöä. Tää suju ihan jees, pnoi oli takaata vaa ihan sanonko kuinka hidas.. Mutta muutaman kerran huomautettuani parani huomattavasti. Sitten siirryttiin raviin ja sama juttu ravissa. Poni väisti ravissa paremmin, mitänyt kerran meinattiin mennä vähän päin seinää, kun säädettiin jtn (älkää kysykö :DD). Ravissa tehtiin myös voltteja jokaisen sivun keskipisteeseen. Volteilla Jerry toimi kivasti ja ajoittain myötäs tosi hyvin niskastaa.

Laukassa tehtiin sillee et nostettiin kulmasta laukka, sit pääty-ympyrä jonka jälkeen lävistäjä toiseen päätyyn. Otettiin laukannostot siis käynnistä. Jerry oli tässä vaiheessa tosi hyvin avuilla ja oikein hypähti laukkaan ja laukka nousi hyvin ylöspäin. Laukassa Jerry ainakin tuntu tosi pyöreeltä ja siltä että laukkas takajalat alla. :)

Tätä laukka tehtävää tehtiin 3 krt ja sen jälkeen loppuravit ja käynnit. Oli vähän 'turha' tunti, mutta olipa ainaki tosi kiva päästä menemään Jerryllä :)!

Poni number ONE♥






Seuraavaks postailen taas kun saan jtn aikaiseksi, viimeistään kuitenkin ensi viikon lopulla, uskoisin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti