torstai 21. helmikuuta 2013

Harjoituskoulukisat 20.2.2012


Keskiviikkona kisailtiin siis Jerryn kanssa kiviharjun tallin sisäisissä kisoissa koulua :) LUokkina mentiin raviluokka, sekä Helppo C. Tallille menin joskus vähän jälkeen neljä. Paljoa muuta en ehtinyt tehdä, kuin viimeistellä ponin harjauksen ja letittää hännän. Vähän ennen viittä olikin jo minun tarkoitus lähteä verkkaamaan.

KiHaRat Raviohjelma
Verkassa Jerry tuntui ihan kivalta. Taipui ihan kivasti, eikä tuntunut hirmu jäykältä. Otin verkassa vähän laukkaakin ja laukassa Jerry oli kuin lentoon lähdössä. Verkka meni hyvin, eikä hirveesti ehditty verkkailla kun lähdettiin jo toisena.

Radalla Jerry oli pohkeentakana ja pahasti.. Avut menivät kuitenkin ihan ok'sti läpi. Ravi lisäyksessä otettiin vahingossa muutama askelrikko, mutta muuten rata meni oikein mukavan tasaisesti. Prosentteja saatiin tästä radasta 71,45%. Ja toinen sijahan noilla prosenteilla irtos :) Voittajalla oli myös samat yhteispisteet kuin meillä, mutta  hänellä oli korkeammat ns. alapisteet, joten siksi hänestä tuli voittaja. Kuitenkin oon tyytyväinen kakkossijaankin!
Klikatkaa isommaksi :)!
Ennen seuraavaa rataani eräs toinen ratsastaja meni Jerryllä myös raviluokan. Jerry meni kivasti, mitänyt muutamia laukka-askeleita otti ja rikkoi raville välillä, mutta pääasiassa kivasti. Ja hän sijoittui Jerryllä viidenneksi :)

Helppo C:1 2000
C'tä varten verkatessani Jerry tuntui ihan super hyvältä, oli avuilla kivasti ja varsinkin laukassa oli hyvin lennokas ja eteenpäin pyrkiväinen. Tosin pukkejakin tuli verkassa jonkun verran, mutta koska olen tiiatheliimaperse niin ei tullut niistäkään mitään ongelmaa. Radalle lähdettiin äärimmäisen hyvillä fiiliksillä! :)

Rata alkoi tosi kivasti, piatsi että ravilisäyksessä rikottiin taaas laukalle. Muuten meni hyvin, Kolmikaarinen ja muut lisäykset sujuivat myös hyvin. Laukassa Jerry innostui jonkun verran ja ensimmäisellä lävistäjällä tulikin aika täydelliset pukit, mutta muuten ei ongelmaa. Viimeisellä laukka lävistäjällä vaihdettiin laukka vahingossa, mutta muuten meni hyvin. Ja loppu radassakaan ei mtn ongelmia.

Radalta tullessani olin ihan fiiliksissä, Jerry oli tuntunu ihan törkeän hyvältä! Sanoinkin monelle ihmiselle tällä tavalla tullessani radalta: Mä en tosiaan tiiä miltä Jerry näytti, mutta se tuntu ihan perhanan hyvältä!!

Klikkaa isommaksi :)
Lopuksi vielä ravasin Jerryllä hetken eteenalas ravia pitkällä ohjalla. En jäänyt odottelemaan Jerryn kanssa palkintojen jakoa, kun 10 ratsastajaa ratsasti vielä jälkeeni. Hoidin siis Jerryn tallissa pois ja menin hetken päästä takaisin maneesiin seuraamaan muiden ratoja. 

Palkintojen jaossa selvisi että sijoituttiin Jerryn kanssa neljänsiksi, kuudestatoista ratsastajasta :)! Tästä sijoituksesta en yllättynyt niin paljoa, vaikka tottakai olin todella iloinen!♥ Rata oli mennyt päälisin puolin kuitenkin niin hyvin :) Prosentit C'stä olivat siis 68,75% :)















Phihihi :')♥


Lopuksi vielä kävin Jerryn karsinassa ottamassa kuvia moelmpien ruusukkeiden kanssa. Tämmöiset kisat tällä kertaa ja todistin myös samalla, että osaan keskittyä kahteen luokkaan ja viedä molemmista ruusukkeen kotiin ;)!

♥♥♥

6 kommenttia:

  1. Onneea:) Hienosti meni molemmat radat kuvista ja videoista päätelleen!:) Ja noista prosensteista ja sijotuksista:D! :)

    VastaaPoista
  2. näyttääoäs jerryn pää pieneltä ekassa ratsastuskuvassa :D
    mut hienot radat, onnee !(:

    VastaaPoista